H. Mackevičius turi naujų klausimų R. Karbauskiui

Vienas iš „Dviračio šou“ kūrėjų Haroldas Mackevičius socialiniame tinkle pateikė dar daugiau klausimų Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos pirmininkui Ramūnui Karbauskiui. Šį kartą socialiniame tinkle „Facebook“ jis pasidalino istorija apie R.Karbauskio vykdomą verslą ir jo pobūdį.

H. Mackevičius turi naujų klausimų R. Karbauskiui: „Tik sutapimas, kad patekęs į valdžią gerai apsiperkat?“<br>V.Ščiavinsko nuotr.
H. Mackevičius turi naujų klausimų R. Karbauskiui: „Tik sutapimas, kad patekęs į valdžią gerai apsiperkat?“<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 20, 2017, 10:48 AM, atnaujinta Dec 20, 2017, 1:58 PM

„Kuo daugiau gilinuosi į Žemės ūkio problematiką, tuo daugiau man kyla klausimų. Čia jau ne Edmundo klausimai, čia kiti, mano. Ne žurnalistas aš, čia nebūtina per 30 dienų atsakyti, galit ir greičiau“, – ironizavo H.Mackevičius, primindamas ir žurnalisto E.Jakilaičio ir R.Karbauskio susirėmimą socialinėje erdvėje.

„Yra Jonavoj toks elevatorius, paskutinis valstybinis elevatorius likęs. Buvo planuota valstybės grūdų atsargas ten saugot juodai dienai. Nežinau ar čia labai aktualu šiais laikais, bet atsarga gėdos nedaro. Modernizuotas, talpa 113000 tonų. Ar teisybė, kad jo dalį įsigijot, kai ministre buvo Kazimiera Prunskienė? Savaime tai nėra jokios bėdos tame, aš Nidoj pirkau rūkytą karšį kai ministre buvo Prunskienė. Ir du alaus. O teisybė, kad šiuo metu perkat likusias akcijas? To paskutinio Lietuvos elevatoriaus? Gal neperkat, atsakykit? Gal čia tik sutapimas, kad patekęs į valdžią gerai apsiperkat?“, – rašė H.Mackevičius.

„Dar toks klausimėlis – jūsų įmonės ūkininkams, nu tiems sėkmingiems, kur laiku skolas atiduoda, organizuoja keliones po svečius kraštus. Nu, kaip farmacininkai medikams. Savaime tai sveikintinas dalykas, akiratį plėsti. Toks klausimėlis, ar vaišinat keliauninkus alkoholiniais gėrimais savo sąskaita, ar pastatot buteliuką ant stalo tose kelionėse? Čia toks apie blaivybę labiau, apie tautos girdymą ir dvigubus standartus. Pasakysit ne, patikėsiu žodžiu, prisiuntė žmonės visokių nuotraukų, visokių istorijų pripasakojo, gal kada plačiau parašysiu“, – dėstė H.Mackevičius.

Naujienų portalas lrytas.lt primena, kad praėjusią savaitę H.Mackevičius socialiniame tinkle „Facebook“ paskelbė anonimiškus susirašinėjimus, kuriuose ūkininkai tikino, kad buvo apgauti R.Karbauskio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.