Haroldas Mackevičius nerimsta: demaskavo, kiek alkoholio pirko „Agrokoncernas“

Į aršias diskusijas su valstiečių lyderiu Ramūnu Karbauskiu socialinėje erdvėje įsivėlęs laidos „Dviračio šou“ kūrėjas Haroldas Mackevičius, panašu, sustoti nežada ir savo socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje paruošė ne pačią maloniausią dovaną blaivybės idėjas propaguojančiam politikui: paviešino 2015 metais „Agrokoncerno“ rengto renginio pirkinių sąmatą, kurioje – ir alkoholiniai gėrimai.

 H.Mackevičius R.Karbauskiui paruošė nemalonią staigmeną.
 H.Mackevičius R.Karbauskiui paruošė nemalonią staigmeną.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-12-26 11:33, atnaujinta 2017-12-27 10:23

„Gerbiamas Ramūnai, pakalbėkim plačiau apie veidmainystę. Daktare Aurelijau Veryga, čia gal ir jums kils klausimų, ne tik man. 2015 metų vasara. Naisiuose – blaivus vasaros festivalis. Tamsta uoliai mokot mus gyventi. Tiksli citata – „Naisių vasaros“ festivalis yra pirmasis festivalis visai šeimai, kuriame sukurta blaivi aplinka. Tikiuosi, kad atsiras pasekėjų ir Lietuvoje daugės renginių, kuriose šeimos galės puikiai praleisti laiką saugioje aplinkoj“ Ramūno citata, 2015. Nu super. Sveikintina. 

O kitame Lietuvos krašte, 2015 metų vasarą, toliau nuo Naisių renkasi auksiniai „Agrokoncerno“ klientai. 400 vyrų. Beicų, defoliantų, herbicidų, fungicidų ir insekticidų pirkėjai. Ūkininkų žiedas. Šitie jau neima chemijos skolon, šitie jau ir patys paskolinti gali. Geri, reikalingi vyrai. 1200 bokalų alaus, butelinio dar 183, šnapsas pagal faktą, atsivešim savo, už papilstymą 2,5 euro, pradžiai 105 butelius pastatykit, o po to jau pagal poreikius“, – turimus alkoholio pirkimo dokumentus komentavo H. Mackevičius.

Į savo socialinio tinklo „Facebook“ paskyrą H.Mackvičius patalpino ir turimų sutarčių su tiekėjais kopijas, kuriose matyti, jog anuomet dar R.Karbauskio valdomas UAB „Agrokoncernas“ renginiui užsakinėjo alkoholinius gėrimus. 

„Kitame Lietuvos krašte degtinukas upeliu. Vyrams galima, vyrai pinigus neša. Kodėl jūs bandėt uždraust žmogui išgerti taurę lauko kavinėj, o koncernas girdė ūkininkus, kol apsems krūminius? Saviems galima, o mus reikia reguliuot? Čia 2015, čia jūs dar „nenusišalinęs nuo koncerno reikalų“, čia su jūsų žinia. Gal į šitą klausimą atsakysite, garbusis blaivintojau, nesunkus klausimas.
Kada Jūs tautos blaivintojas, o kada Jūs girdytojas? Kai labiau apsimoka? Kada Jūs daktaras Džekilis, o kada misteris Haidas, pone Ramūnai Karbauski?“, – klausė „Dviračio šou“ kūrėjas.

Jis kvietė savo „Facebook“ paskyros sekėjus dalintis minėta informacija ir sakė, kad „Pasidalinusiems šiuo tekstu 2018-tieji bus laimingi Baltojo Retriverio metai. Gražios dienos, gerbiamas Ramūnai, pas jus ten dabar šilta. Virš Ispanijos giedras dangus.“ Vos per pirmąją įrašo paskelbimo valandą juo pasidalijo apie penki šimtai socialinio tinklo vartotojų.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.