Laurynas Šeškus įvertino situaciją: „Tai didžioji Edmundo Jakilaičio medžioklė“

Socialiniuose tinkluose prasidėjęs konfliktas tarp žurnalisto Edmundo Jakilaičio ir Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos pirmininko Ramūno Karbauskio, panašu, greitu metu nesibaigs. Apsižodžiavimas viešojoje erdvėje trečiadienį virto rimtais kaltinimais E.Jakilaičiui, jo žmonai R.Jakilaitienei ir jų aplinkai. Jie atskriejo iš Seimo narės A.Širinskienės.

Laurynas Šeškus įvertino situaciją: „Tai didžioji Edmundo Jakilaičio medžioklė“.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Laurynas Šeškus įvertino situaciją: „Tai didžioji Edmundo Jakilaičio medžioklė“.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 27, 2017, 5:19 PM, atnaujinta Dec 28, 2017, 4:04 PM

Pats E.Jakilaitis trečiadienio ryte naujienų portalui lrytas.lt sakė, kad tas puolimas yra tiesiog R.Karbauskio bandymas taip ir neatsakyti į žurnalisto užduotus klausimus.

E.Jakilaičio kolega, televizijos laidų prodiuseris Laurynas Šeškus socialiniame tinkle „Facebook“ patvirtino, kad parlamentarų elgesys yra paprasčiausias bandymas puolimu ir melu neatsakyti į klausimus.

„Mes jus pulsim, spausim, gąsdinsim, knaisiosimės ir net jeigu nieko nerasim, vis tiek garsiai rėksim. Visus jus, kurie draugaujate, dirbate ar net gyvenate šalia Edmundo. Viskas, ko reikia, kad tai baigtųsi, yra labai nedaug, įtikinkit jį viešai paneigti savo klausimus Ramūnui Karbauskiui“, – rašė L.Šeškus.

„Kas vyksta? Didžioji Edmundo Jakilaičio medžioklė. Ramūnas Karbauskis per advokatus ir šmeižto kampaniją bando priversti paneigti klausimus, spausdamas žurnalisto šeimą, draugus, partnerius. Spaudimas neįtikėtinas. Kažkas mano, kad aplinka išsigąs ir pradės įkalbinėti Edmundą atsitraukti? Melagingais blefais ir kaltinimais puolamas Edmundas, šeima, partneriai, draugai. Kodėl esu toks tikras? Todėl, kad esu tarp jų“, – savo nuomone socialiniame tinkle dalijosi L.Šeškus.

„Kažkas nori, kad atrodytume kalti dėl to, kad turime daug idėjų, kūrybingą komandą ir nuolat dirbame. Ir dirbsime, ir Lietuvoje, ir pasaulyje“, – rašė televizijos prodiuseris.

„Mes slepiame kažką nuo kontroliuojančių įstaigų? Tikrai ne! Kai gavome užklausimą, tą pačią dieną davėme ir leidimą pateikti visas sutartis Seimui ir visoms kontroliuojančioms įstaigoms. Tai, kas vyksta, neturi jokio precendento ir įeis į Lietuvos žiniasklaidos istoriją“, – neeilinę situaciją pabrėžė L.Šeškus.

„Taigi tiems, kurie tikisi, kad spaudžiama ir gąsdinama Edmundo aplinka pradės jį įkalbinėti trauktis, – beviltiška. Nes net jeigu ir bandytume, tai nepavyktų“, – socialiniame tinkle „Facebook“ rašė televizijos prodiuseris.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.