Donžuanu alfa vyru skundžiasi ir užsieniečiai – vadina apgaviku ir šantažuotoju

Merginų viliojimo meistru Airinu Arutiunianu nepatenkinti klientai savo nuoskaudą lieja ir internetinėje platformoje. Interneto svetainėje Ripoffreport.com asmeniu iš JAV prisistatantis žmogus rekomenduoja niekam su šiuo „verslininku“ neturėti reikalų, vadina jį apgaviku.

 Asmeninio archyvo nuotr. 
 Asmeninio archyvo nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-02-20 22:17

„Alfa vyro mokymai yra pasimatymų platforma, kuri daug žada, tačiau tikrų argumentų tai užtikrinti nėra“, – savo skundą pradeda jo autorius.

„Airinas prašo nurodyti asmeninę informaciją prieš registruojantis į kursus jo svetainėje, prašo tokių dokumentų kaip vairuotojo pažymėjimas ar asmens tapatybės kortelė duomenų. Klientai nežino, kad jis stebi ir renka informaciją apie kiekvieną iš jų, o tada šantažuoja ir net grasina, jei dėl ko nors yra nepatenkintas“, – rašo jis.

„Jis žino, kaip manipuliuoti savo klientais, kurie lengvai leidžia tai daryti. Tie žmonės tampa nuo jo priklausomi visam gyvenimui, lyg kokioje sektoje“, – teigia skundo autorius.

Jam užkliuvo ir verslininko kuriamų vaizdo įrašų kokybė, anot jo, jų pavadinimai klaidinantys, vis perdaromi seni vaizdo įrašai. „Visi žino, kad jis apgavikas ir sociopatas. Kažin, ar jis sako tiesą, nes labai dažnai meluoja. Jis melavo apie savo įmonės padalinį Jungtinėse Amerikos Valstijose, Vašingtone ir kitose šalyse, kuriose niekada nesilankė“, – rašo anonimas.

Jam taip pat neramu, jei Airinas meluoja apie mažus dalykus. Kaip galima iš viso tikėti tuo, ką kalba kursų autorius? Jo teigimu, Airino kalbos apie donžuanišką gyvenimo būdą tėra melas.

„Airinas sako, kad per savaitę miega su 3 moterimis. Bet liudininkai patvirtino, kad tai nėra tiesa. O jo mergina, kurią buvo galima matyti vaizdo įrašuose, santykius su juo nutraukė“, – asmeninio gyvenimo detales pasakoja anonimas.

Jam kliuvo ir kursų, kurių grafikas buvo keičiamas paties Airino pageidavimu, kokybė. „Didžioji dalis jo klientų negali pasiektų tų rezultatų, kurie žadami kursų aprašyme. Geriausiu atveju jis gali paskatinti prieiti prie merginos, pakeisti stilių, gal dar išmokyti kelių papildomų šokių žingsnelių“, – tikrąją kursų vertę aprašo autorius.

Jis taip pat teigia, kad Airinas naudoja neetiškus verslumo būdus. „Jis gali pasinaudoti prastu kliento pratybų vaizdo įrašu ir šantažuoti, kad jis bus paviešintas jo šeimai, draugams ar kolegoms. Jis atsisako pašalinti vaizdo įrašus iš „YouTube“. Iš jo juokiasi visa Lietuva, visi žino, kad jis yra apgavikas“, – savo skundą baigia autorius.

Naujienų portalas lrytas.lt primena, kad A.Arutiunianas išgarsėjo prieš kelerius metus. Dabar jo veikla apsiriboja skunde minėtu „Alpha Man Training“ verslu. Pavyzdžiui, internetinė konsultacija su Airinu kainuoja 150 dolerių, o visas paslaugų paketas, kuriame yra elektroninės knygos, konsultacijos ir keliasdešimt vaizdo pamokų, – daugiau nei 3 tūkstančius dolerių.

Jurbarke gimęs ir augęs 26-erių alfa vyru save vadinantis A.Arutiunianas Lietuvoje geriau žinomas kaip alfa patinas, kuris skelbiasi galintis ne tik sutriuškinti bet kurios moters psichologiją, bet ir žino būdų, kaip pirmojo pasimatymo metu įsiversti į lovą net žaviausią merginą. Internete jis nuolat dalijasi vaizdo įrašais, kuriuose kalba apie seksą, demonstruoja nešvankius judesius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.