Seimo vicepirmininkė: „Atsakomybę už Mileną turi prisiimti R. Karbauskis“

Seimo pirmininko pirmoji pavaduotoja Rima Baškienė, reaguodama į vis nerimstantį Lietuvos valstiečių ir žaliųjų frakcijos buvusios referentės Milenos Marcinkevičiūtės skandalą, pasakė, kas turi prisiimti atsakomybę. Politikė, „Žinių radijo“ laidoje „Pozicija“ sakė, kad jau norėtų, kad ši istorija baigtųsi.

Valstietė: „Atsakomybę už Mileną turi prisiimti R. Karbauskis“.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Valstietė: „Atsakomybę už Mileną turi prisiimti R. Karbauskis“.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-02-21 08:38, atnaujinta 2018-02-21 09:27

„Sunku apie tai kalbėti ir analizuoti. Etikos ir procedūrų komisija šį klausimą jau nagrinėjo, jie turi plačiau pasigilinti ir atsakyti į klausimus, jei tokių dar iškyla. Gal būtų sunku atskirti frakcijos ir partijos priklausomumą ir buvimą.

Keistai atrodytų, jei gandriukus mums pieštų konservatorių ar socialdemokratų referentai. Bet atsakomybę už tai turi prisiimti frakcijos vadovas, kuris šį asmenį ir įdarbino“, – sakė R.Baškienė, kalbėdama apie R.Karbauskį.

R.Baškienė tikisi, kad ši istorija jau yra pasibaigusi, nes M.Marcinkevičiūtė frakcijoje jau nedirba.

Naujienų portalas lrytas.lt primena, kad pernai sausį G.Kildišienės iniciatyva Seimo frakcijoje įdarbintos erotinėmis fotosesijomis išgarsėjusios fotografės parlamento rūmuose niekas nematė.

Apibūdinti M.Marcinkevičiūtės darbo pobūdį buvo keblu net R.Karbauskiui. Vis dėlto jis aiškino, esą moteris dirba nuotoliniu būdu – jos darbu politikas tvirtino esąs patenkintas. Kilus skandalui spalį ji išėjo iš darbo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.