Gintautą Palucką nustebino žinia apie kritusius partijos reitingus

Naujausia „Vilmorus“ apklausa parodė, kad tebepirmauja 16,8 proc. paramos sulaukę, nors 1 proc. rėmėjų ir praradę konservatoriai, antri lieka valstiečiai, išbarstę 0,4 proc. paramos. Į trečiąją vietą grįžo socialdemokratai, kurie taip pat neteko 0,7 proc. rėmėjų, bet sugebėjo aplenkti „tvarkiečius“ tik todėl, kad parama pastariesiems sumažėjo dar labiau – nuo 8,3 proc. iki 7 proc.

Gintautas Paluckas teigė, kad žinia apie reitingų kritimą jį nustebino.<br>T.Bauro nuotr.
Gintautas Paluckas teigė, kad žinia apie reitingų kritimą jį nustebino.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 2, 2018, 8:39 AM, atnaujinta Mar 2, 2018, 10:29 AM

„Žinių radijo“ laidoje „Opozicija“ dalyvavęs socialdemokratų lyderis ir vicemeras Gintautas Paluckas kalbėdamas apie kritusios partijos reitingus sakė: „Mus tokie reitingai nustebino, nes prieš porą savaičių vienos agentūros reitingai rodė, kad esame po valstiečių ir konservatorių“, – argumentavo politikas ir pridūrė, kad reitingai yra saviapgaulės įrankis. 

„Jei reitingai geri, galima užmigti ant laurų, jei blogi, tada veikia demotyvuojančiai, tikrosios nuotaikos yra gatvėje, tad reikia eiti ir bendrauti su žmonėmis“, – tikino G.Paluckas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.