Prekybos miestelyje Kaune aptiko pažeidimą

Ketvirtadienį, kovo 29 d., Kauno apskrities Dainavos policijos komisariato pareigūnai Dainavos atliko keletą netikėtų patikrinimų populiariose ir miestiečių pamėgtose prekyvietėse, prekiaujančiose mėsos ir žuvies gaminiais, siekdami nustatyti galimus teisės pažeidimus.

Prekybos miestelyje Kaune, kasoje rasta neapskaitytų lėšų.<br>M.Patašiaus nuotr.
Prekybos miestelyje Kaune, kasoje rasta neapskaitytų lėšų.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-03-30 15:32, atnaujinta 2018-03-30 16:04

Pareigūnai patikrinę Kaune, Pramonės prospekte, prekybos miestelyje įsikūrusias prekybos vietas, užsiimančias mėsos ir žuvies produkcijos prekyba, vienoje iš jų nustatė neatitikimą kasoje.

Todėl pagal surinktus dokumentus ir pareigūnų nustatytas aplinkybes buvo pradėta administracinio nusižengimo bylos teisena.

Už asmeninių ar kasos aparatu neįtrauktų į apskaitą pinigų laikymą kasoje ar kasos operacijų atlikimo vietoje arba kasos aparatu įtrauktų į apskaitą pinigų ir kasoje ar kasos operacijų atlikimo vietoje laikomų pinigų kiekio neatitikimą bei pažeidus Kasos aparatų diegimo ir naudojimo tvarkos aprašo nutarimo reikalavimus, gresia administracinė atsakomybė.

Kauno apskrities policijos pareigūnai dėkoja pilietiškiems gyventojams už teikiamą informaciją bei primena, kad visuomet apie pastebėtus galimai daromus teisės pažeidimus galima pranešti bendruoju pagalbos telefonu 112.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.