Žurnalisto T. Čyvo žmona prabilo apie skyrybas ir kasdienį smurtą

Trečiadienį pasklidusi žinia, kad žurnalistas Tomas Čyvas, būdamas neblaivus, sulaužė žmonai nosį, sukėlė nevienareikšmišką reakciją. Prieš metus susituokusi pora santykius aiškinasi viešojoje erdvėje. O T.Čyvas ginasi nuo kaltinimų pasakodamas, kad jam sunku gyventi su alkoholiu piktnaudžiaujančia žmona.

Trečiadienį pasklidusi žinia, kad žurnalistas Tomas Čyvas, būdamas neblaivus, sulaužė savo žmonai nosį, sukėlė nevienareikšmiškas reakcijas. <br> Asmeninio archyv. nuotr. 
Trečiadienį pasklidusi žinia, kad žurnalistas Tomas Čyvas, būdamas neblaivus, sulaužė savo žmonai nosį, sukėlė nevienareikšmiškas reakcijas. <br> Asmeninio archyv. nuotr. 
T. Čyvas bet kokias kalbas apie galimą smurtą neigia. <br>T.Bauro nuotr.
T. Čyvas bet kokias kalbas apie galimą smurtą neigia. <br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Apr 12, 2018, 12:27 PM, atnaujinta Apr 12, 2018, 6:21 PM

Tačiau, bendraudama su naujienų portalu lrytas.lt, T.Čyvo žmona Virginija skundėsi, kad psichologinis ir fizinis smurtas yra bendro gyvenimo kasdienybė.

Moteris pasakojo, kad po antradienio įvykio sutuoktinį jau matė.

„Mačiau jį, kai policija parvežė iš areštinės pasiimti daiktų. Ir mano prašymu išvežė pas jo mamą. Jis viską neigia ir meluoja, kaip ir namuose tai ilgai darė. Aš jau pripratusi prie melo ir skaudu dėl to, kas vyksta. Juk pati taip susižaloti negalėjau, tai suprantama“, – pasakojo moteris.

Socialiniuose tinkluose galima rasti ir nuotraukų, kuriose matyti prakirsta nosis, apatinė veido dalis kruvina. V.Čyvienė sakė, kad jos kūnas dažnai būdavo nusėtas mėlynėmis, tai ne pirmas smurto atvejis.

„Smurtas ne pirmą kartą, tik įbauginta tai nuslėpiau. Psichologinis smurtas ir nuolat į namus nešamas alkoholis darosi nepakeliamas man ir mano sveikatai“, – atviravo moteris ir prisiminė kitus buities epizodus.

„Kažkada, kai nufotografavau jo alkoholio butelius namuose, jis pasakė, kad tai aš geriu nusipirkusi. Bet aš nedirbu, už ką aš nusipirksiu? Jis atsakė, kad už pinigus, skirtus vaistams, perku. Jis moko ir savo dukrą meluoti, nuteikia prieš mane. Išlaužė buto duris, o paskui pasikvietęs dukrą jai melavo, kad aš tai padariau. Buvau nufilmavusi viską telefonu, tik tiek, kad mano telefonas išskrido iš 5 aukšto“, – pasakojo V.Čyvienė. Ji po vestuvių iš Kauno persikraustė gyventi pas vyrą į Vilnių.

Moteris neslepia, kad planuoja skirtis. „Jis sako, kad neturi pinigų pasui pasidaryti, bet surenka buteliui. Dukros būreliai neapmokėti, net už butą šeimininkei nėra už ką sumokėti“, – skundėsi V.Čyvienė.

Paklausta apie nuotraukas socialiniuose tinkluose, kuriose matyti ir galimai apdraskytas T.Čyvo veidas, ji pasakojo, kad tai tik savigyna. „Tik keli įbrėžimai ir tik savigynos atvejai“, – sakė moteris.

Kategoriškai neigia

Trečiadienio vakarą žurnalistas pateikė sako atsakymą į daugelio klausimus dėl susiklosčiusios situacijos. Jis kategoriškai neigė bet kokias kalbas apie smurtą.

„Niekada nemušiau nei žmonos, nei jokios kitos moters. Net jei pats gaudavau į snukį“, – socialiniame tinkle „Facebook“ rašė jis. Savo žmoną jis vadino nevaldoma. „Esu klaikiai dėkingas pareigūnams, kad galėjau pernakvoti ramiau nei kompanijoje su nesuvaldomu žmogumi. Ir dėkoju Dievui, kad sugebėjau bent išgelbėti dukrą nuo fizinio užpuolimo“, – rašė T.Čyvas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.