Smurtu prieš žmoną įtariamas žurnalistas T. Čyvas užsimiršti bando užsienyje

Skandalo krečiamas žurnalistas Tomas Čyvas, įtariamas sulaužęs savo žmonai nosį, šiuo metu bando užsimiršti kelionėje. Socialiniame tinkle „Facebook“ žurnalistas dalijosi net keliolika nuotraukų iš savo kelionės JAV. Šiuo metu žurnalistas lankosi Čikagoje.

T.Čyvas<br>T.Bauro nuotr.
T.Čyvas<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-04-20 10:43, atnaujinta 2018-04-20 11:11

„Pirmą kartą peršokau prūdą. Politikos savaitgalis Čikagoje. Oras buvo iš bjauresnių – 96 aukšte, iš kur turėjo matytis kelių valstijų vaizdai, langai veik uždažyti rūko, bet su JAV lietuviais apturėjome gerą laiką.

Liūdnokai atrodo senojo lietuvių kvartalo uždaryti barai ir kriminalu atsiduodančios gatvės, kur nelabai mielai jautiesi vaikščiodamas vakarais. Bet ką darysi – tegyvuoja rasių brolybė. Klebonijoje saugu ir kunigas Jaunius – mielas gaspadorius“, – socialiniame tinkle „Facebook“.

Nuotraukose matomas ir kartu kelionėje dalyvaujantis, nevienareikšmiškai vertinamas politikas Zigmas Vaišvila.

Naujienų portalas lrytas.lt primena, kad prieš keletą savaičių į žurnalisto namus atvykusi policija rado jo žmoną Virginiją sulaužyta nosimi, jos teigimu, tai jos vyro darbas. T.Čyvas šias kalbas kategoriškai neigia, tvirtindamas, kad tai tik savigyna. Abu sutuoktiniai vienas kitą kaltina piktnaudžiavimu alkoholiu. Paskutinėmis žiniomis pora gyvena atskirai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.