Policija paviešino jautrią istoriją – pareigūnas šluostė verkiančios mergaitės ašaras

Teigiamą policijos įvaizdį socialiniuose tinkluose formuojantys policijos komunikacijos specialistai šeštadienį „Facebook“ paviešino jautrią istoriją apie tai, kaip pareigūnai Vilniuje guodė pasiklydusią mergaitę. Socialinio tinko vartotojus ypač sujaudino kartu su istoriją paviešinta nuotrauka.

 Policija paviešino jautrią istoriją – pareigūnas šluostė verkiančios mergaitės ašaras.<br> Facebook/Lietuvos policija nuotr.
 Policija paviešino jautrią istoriją – pareigūnas šluostė verkiančios mergaitės ašaras.<br> Facebook/Lietuvos policija nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-04-28 12:39, atnaujinta 2018-04-28 17:36

Nuotraukoje matyti verkianti maža mergaitė, kurią greta pritūpęs guodžia policininkas. 

„Mūsų bičiulės Linos tik ką užfiksuotas momentas kartu ir kasdieniškas, ir kartu labai jautrus, – „Facebook“ parašė policijos komunikacijos specialistai. – Atsiuntusi pasiklydusios mergaitės ir guodžiančio pareigūno nuotrauką, ji mums parašė: „Veiksmas vyko Vilniuje, Antakalnyje. Pastebėjau, kaip policijos ekipažas bendrauja su verkiančia mergaite.

Akivaizdžiai matyti, kad buvo pasiklydusi, pareigūnai nuramino ir po kurio laiko atbėgo mama, kuri stipriai apkabino mergaitę. Šaunuoliai pareigūnai!“.

Pasirodo, mergaitė išsigandusi ir pasimetusi klaidžiojo jau kurį laiką. Po 10 minučių surasta mamos, sakė niekada nemačiusi policijos pareigūno. Tikimės, kad pareigūno nušluostytos ašaros ir surasta mama mergaitei išliks puikiu policijos pagalbos pavyzdžiu ateičiai pirmąkart su jais susidūrus“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.