Algirdas Butkevičius susirašinėjo su Dalia Grybauskaite: patvirtino elektroninio pašto adresą

Buvęs premjeras Algirdas Butkevičius naujienų portalui lrytas.lt patvirtino, kad su šalies prezidente taip pat susirašinėjo elektroniniu pašto adresu tulpes@lrpk.lt.

Buvęs premjeras Algirdas Butkevičius patvirtino, kad su prezidente taip pat susirašinėdavo elektroniniu paštu. <br> T.Bauro nuotr. 
Buvęs premjeras Algirdas Butkevičius patvirtino, kad su prezidente taip pat susirašinėdavo elektroniniu paštu. <br> T.Bauro nuotr. 
Buvęs premjeras Algirdas Butkevičius patvirtino, kad su prezidente taip pat susirašinėdavo elektroniniu paštu. <br>J.Stacevičiaus nuotr.
Buvęs premjeras Algirdas Butkevičius patvirtino, kad su prezidente taip pat susirašinėdavo elektroniniu paštu. <br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2018-04-30 13:10, atnaujinta 2018-05-03 15:02

Jis teigė, kad su Dalia Grybauskaitė susirašinėdavo retai, bet elektroninis paštas toks egzistuoja. Paklaustas, ar toks adresas tikrai egzistuoja, jis atsakė, kad taip. „Galiu tai patvirtinti“, – sakė A.Butkevičius.

„Susirašinėdavome tikrai ne dažnai“, – teigė buvęs premjeras.

Naujienų portalas lrytas.lt primena, kad apie šio elektroninio pašto egzistavimą pirmasis prabilo buvęs politikas ir Liberalų sąjūdžio pirmininkas Eligijus Masiulis.

A.Kubilius nieko blogo nemato

Tėvynės sąjungos – Lietuvos krikščionių demokratų partijos atstovas Andrius Kubilius paklaustas, ar taip pat susirašinėjo su D.Grybauskaite, nuo atsakymo išsisuko. Jis teigė, kad tokia praktika, kai prezidentė susirašinėja su politikais, nėra nieko keisto.

„Tai, kad D.Grybauskaitė rūpinasi savo siūlomais projektų, ar siūlomą kandidatų priėmimu Parlamente, yra visiškai nieko keisto. Visiškai normalus dalykas. Jei paskaitytumėm Ronaldo Reigano ar kitų biografijas, kaip jie dirbdavo su JAV Kongresu, tai jie visą laiką susirašinėdavo. Ir skambindavo, kviesdavo pietų, būdavo visaip. Tai čia yra prezidento darbas. Ir daryti iš to kažkokią politiką“, – naujienų portalui lrytas.lt sakė A.Kubilius.

Anot paskelbtų ištraukų, prezidentė su E. Masiuliu susirašinėjo apie kandidatus į generalinio prokuroro pareigas. D. Grybauskaitė parašė, kad LNK žurnalistas Tomas Dapkus „kalba nesąmones“ apie Evaldą Pašilį ir pasiūlė „perduoti linkėjimus“ televiziją valdančio koncerno „MG Baltic“ vadovui Dariui Mockui, „kad patrauktų savo skaliką“. Prezidentūra šios informacijos kol kas nekomentuoja.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.