P. Urbšys traukiasi iš valdančiosios valstiečių frakcijos

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų frakcijos narys Povilas Urbšys antradienio posėdžio metu paskelbė, kad traukiasi iš frakcijos. Tai įvyko po Seimo balsavimo dėl vadinamosios Agrokomisijos, šis tyrimas buvo sustabdytas.

Karbauskis, Širinskienė, Urbšys<br>T.Bauro nuotr.
Karbauskis, Širinskienė, Urbšys<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-05-15 10:56, atnaujinta 2018-05-15 11:31

„Tikrai neabejojau Ramūno Karbauskio padorumo, sąžiningumu, kai jį suvedžiau su Sauliumi Skverneliu ir sukirtome rankomis skaidrinti Lietuvą. Nepaisant to, R.Karbauskis, deklaruodamas savo verslo skaidrumą, nebijos, kilus abejonėms, išsklaidyti jas. Todėl buvau nustebęs, kai viešumoje, iškilus abejonėms dėl jo verslo, jis pradėjo elgtis taip, kaip įprasta tiems, kurie dirba savo verslo naudai. Tokiu būdu politiką paversdamas savo verslo dalimi.

Tokiu būdu sudarydamas galimybę opozicijai traktuoti, kad valstiečių frakcija yra priklausoma nuo Agrokoncerno. Iš principo, negalėdamas su tuo sutikti, įteikiu pareiškimą išeiti iš šios frakcijos“, – sakė P.Urbšys. Jo žodžiai buvo palydėti plojimais.

Naujienų portalas lrytas.lt primena, kad P.Urbšys niekada nevengė kritikuoti frakcijos ir jos pirmininko. Prieš keletą mėnesių, R.Karbauskis politiką atšaukė iš Seniūnų sueigos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.