Darbo partija skelbia tvirtinsianti kandidatus į prezidentus, didžiųjų miestų merus

Darbo partija paskelbė, jog ketvirtadienį tarybos posėdyje Kauno rajone tvirtins kandidatus į prezidentus bei merus Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje.

V. Uspaskichas Darbo partiją įkūrė 2003 metais ir su nedidele pertrauka jai vadovavo iki 2013 metų.<br>G.Bitvinsko nuotr.
V. Uspaskichas Darbo partiją įkūrė 2003 metais ir su nedidele pertrauka jai vadovavo iki 2013 metų.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Milena Andrukaitytė (BNS)

May 17, 2018, 10:47 AM, atnaujinta May 17, 2018, 10:49 AM

Darbo partijos vicepirmininkas Valentinas Bukauskas BNS sakė kol kas nežinantis galimų kandidatūrų.

„Šiandien bus pirmasis ne tik partijos tarybos, bet ir prezidiumo posėdis. Pirmininkas šaukia, viskas bus matoma po prezidiumo ir tarybos posėdžio“, – BNS sakė V. Bukauskas.

Su balandį Darbo partijos vadovu po pertraukos išrinktu jos įkūrėju, europarlamentaru Viktoru Uspaskichu BNS telefonu nepavyko susisiekti.

V. Uspaskichas Darbo partiją įkūrė 2003 metais ir su nedidele pertrauka jai vadovavo iki 2013 metų.

Teismas tuo metu nagrinėjo Darbo partijos „juodosios buhalterijos“ bylą. V. Uspaskichas joje pripažintas kaltu dėl apgaulingo apskaitos tvarkymo.

2015 metais V. Uspaskichas paskelbė paliekantis „darbiečius“ bei aktyvią politiką, bet pernai į partiją grįžo. Prieš mėnesį jis išrinktas Darbo partijos pirmininku.

Darbo partija rinkimuose į Seimą daugiamandatėje apygardoje 2016 metais neperžengė reikalingo 5 proc. balsų barjero. Du atstovai išrinkti vienmandatėse apygardose, tačiau šiuo metu partijoje yra likęs vienintelis, V. Bukauskas.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.