V. Uspaskichas rėžė P. Čimbarui: „Pasiimk savo žmoną!“

Darbo partijos pirmininkas Viktoras Uspakichas išplatino viešą laišką, kuriame ragine buvusį jo partijos narį, parlamentarą Petrą Čimbarą, kuris dabar dirba su „socdemdarbiečiais“, „pasiimti savo žmoną“.

Viktoras Uspaskich.<br>M.Patašiaus nuotr.
Viktoras Uspaskich.<br>M.Patašiaus nuotr.
Petras Čimbaras.<br>T.Bauro nuotr.
Petras Čimbaras.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

May 18, 2018, 10:42 AM, atnaujinta May 18, 2018, 12:52 PM

„Petrai, pats nuėjai pas komunistus, kagėbistus, kurie vadinasi LSDDP, tai pasiimk ir savo žmoną, nes ji tinginiauja, nedirba ir dar orą gadina. Mums, atsinaujinančiai Darbo partijai, tokių tikrai nereikia“, – rašo „Darbo partijos“ lyderis.

„Nejaugi tau neužtenka Seimo nario atlyginimo ir pajamų iš verslo jai išlaikyti? Tokiu atveju aš asmeniškai tau kompensuosiu tuos grašius, kuriuos gauna mūsų administratoriai. Būk geras, padaryk nors vieną gerą darbą savo buvusiems partijos kolegoms.

Nes dar tikrai per jūsų melą žmonės įtikės, kad Darbo partija susijungė su komunistais. Nors jūs taip smarkiai norėjote, stengėtės parduoti partiją už kelias šiltas vietas savo užpakaliui, bet aš jums neleidau ir neleisiu to padaryti niekada“, – rašoma išplatintame pranešime.

Tad neklaidinkit, Darbo partija savarankiška, laisva, atsinaujinusi, apsivaliusi nuo tokių kaip jūs. Su tikru lyderiu, kurį myli partija ir kuris tarnauja jai ir valstybei“, – rašė V.Uspaskichas ir pridūrė, kad jei reikės kompensacijos, „atsiųskite sąskaitą, apmokėsiu – tik šį kartą pavedimu, nes mane jau ne vieną kartą pakišote“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.