Paaiškėjo, kur laidas toliau kurs Edmundas Jakilaitis

Neseniai paskelbus, kad LRT eteryje nebeliks žurnalisto Edmundo Jakilaičio laidos „Dėmesio centre“, kilo itin daug klausimų, kur jis patrauks toliau. Paaiškėjo, kad E.Jakilaitis karjerą tęs naujienų portale delfi.lt.

Edmundas Jakilaitis<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Edmundas Jakilaitis<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 14, 2018, 11:18 AM, atnaujinta Jun 14, 2018, 12:10 PM

Socialiniame tinkle apie tai pareiškęs žurnalistas pripažino, kad interneto žiniasklaida – nauja teritorija. „Tikiu, kad tai bus sėkminga ir įdomi mūsų bendra kelionė į vietas, kuriose dar nesame buvę.

Einu ten, kur nėra mano teritorija, – į internetus. Tai, ko gero, ir yra vienas iš kelių svarbiausių momentų apsisprendžiant dėl būsimos krypties.

Darbe labai vertinu bendražmogiškus santykius, jaučiu pasitikėjimą ir simpatiją, o tai yra kur kas svarbiau nei daugelis kitų dalykų“, – rašė E.Jakilaitis, taip pat padėkojęs už kitus gautus pasiūlymus ir pasitikėjimą.

„Ačiū Andriui Tapinui! Tikiu, kad galėsiu irgi pridėti savo ranką prie LTV (Laisvės TV) kūrybos. Bet apie tai ateityje..“ – mįslingai rašė žurnalistas.

Įrašą jis pažymėjo grotažymėmis „Sprendimas padarytas“ ir „Apsisprendus ramu“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.