Po žinios apie P. Gražulio vaiką prisiminė skandalingą pasiūlymą Seime

Ketvirtadienį į viešumą išlindus žiniai apie parlamentaro Petro Gražulio nesantuokinį vaiką su palangiške, prisimintas ir kitas opus klausimus – Seime kelią besiskinantis abortų draudimas. Liberalų sąjūdžio lyderis Eugenijus Gentvilas kalbėdamas „Žinių radijuje“ sakė itin blogai vertinantis P.Gražulį, bet šis skandalas – privatus reikalas.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 22, 2018, 8:55 AM

„Privataus asmens, kuris kartu yra ir viešas asmuo, privati istorija, kuri nekeltų jokių emocinių audrų, jeigu ne nuolatos P.Gražulio deklaruojamos vertybės. <...> Jis su Agne Širinskienė palaikė embriono apsaugos įstatymą, pagal kurį vaisius nuo pat pradėjimo yra gyvybė.

Aš apie jį labai blogai galvoju kaip apie politiką ir viešąjį asmenį, bet nemanau, kad dėl jo turėtų vykti koks nors politinis procesas“, – sakė E.Gentvilas.

Visgi politikas kalbėjo, kad kitoje Seimo sesijoje gali laukti stiprus smūgis – visiškas abortų draudimas.

Anot jo, kol valdantiesiems valstiečiams bus itin svarbi Lietuvos lenkų rinkimų akcijos-krikščioniškų šeimų sąjungos parama, realu, kad toks pasiūlymas gali sulaukti daugumos pritarimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.