Gintautas Paluckas apie Ramūno Karbauskio tyrimą: „Lietuvoje įsigalėjo linčo teismas“

„Žinių radijo“ laidoje „Opozicija“ viešėjęs Lietuvos socialdemokratų pirmininkas Gintautas Paluckas paklaustas apie Ramūno Karbauskio neseniai registruotą nutarimą dėl dar vienos komisijos sudarymo, kuris tirs verslo ir politikų santykius, sakė: „Kaip pats Ramūnas Karbauskis sako, kad jis nori užsiimti archeologija iki kitų metų gegužės pirmosios, kai planuojami rinkimai. Tyrimo objektas – viskas arba visi, o kai jau kažką išsiaiškinsime, tai paaiškinsime, kokie jie blogi ir ko blogo darė.“

Gintautas Paluckas teigė, kad netiki siūlomų komisijų nauda.<br>T.Bauro nuotr.
Gintautas Paluckas teigė, kad netiki siūlomų komisijų nauda.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-07-13 08:21, atnaujinta 2018-07-13 08:43

G.Paluckas priminė vieno internauto išmintį – tas kuris negali pasiūlyti gražesnės ateities, bando parodyti praeitį baisesne.

Anot G. Palucko, tai elementarus veiksmas, kuriuo siekiama apjuodinti kitas partijas. Jis pastebėjo, kad Nacionalinio ir gynybos komiteto vadovas Bakas daug papasakojo viešai „žmonių teismui“

„Lietuvoje įsigalėjo linčo teismas, nuleidžiama informacija trupiniais, jie išimami iš konteksto“, – kalbėjo jis.

„Vos prezidentė kritiškai pažiūrėjo į tam tikras reformas, tai ponas Karbauskis su ponia Širinskiene suskubo sakyti, kad ir prezidentė gali būti objektas“, – kalbėjo G.Paluckas ir pridūrė, kad tokių komisijų sudarinėjimas tampa tam tikru politinio susidorojimo įrankiu. „Tai menka politinė kultūra“, – konstatavo pašnekovas ir pridūrė, kad tokie tyrimai ir komisijos tėra dūmų užsklandos.

„Atsisėme frakcijoje,pagalvosime ir nuspręsime, pažiūrėsime, koks tyrimo objektas“, – paklaustas ar socialdemokratai prisidės prie siūlomo tyrimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.