J. Džiugelis po R. Karbauskio kritikos: „Jis kartais sako netiesą, tai ne paslaptis“

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų frakcijos narys Justas Džiugelis dar kartą socialiniame tinkle „Facebook“ dar kartą paaiškino savo poziciją dėl frakcijos seniūno Ramūno Karbauskio trečiadienį išsakytų teiginių jo atžvilgiu. R.Karbauskis žiniasklaidoje teigė, kad J.Džiugelio dienos frakcijoje jau suskaičiuotos, nes jaučiasi įžeistas kolegos išvadintas „patologiniu melagiu“.

Justas Džiugelis atsiprašo R.Karbauskio, bet dar kartą tvirtina, kad frakcijos seniūnas kartais meluoja. <br>J.Stacevičiaus nuotr.
Justas Džiugelis atsiprašo R.Karbauskio, bet dar kartą tvirtina, kad frakcijos seniūnas kartais meluoja. <br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 2, 2018, 1:11 PM

J.Džiugelis trečiadienį už savo teiginius atsiprašė. Tačiau dar kartą norėjo paaiškinti savo poziciją.

Ramūnas Karbauskis kartais sako netiesą ir manipuliuoja faktais – tai niekam ne paslaptis. Vis dėlto, šis faktas nesuteikia man teisės jo vadinti patologiniu melagiu, nes tai yra asmeninis žmogaus įžeidimas, o tokio elgesio bendravime pats netoleruoju jokiais atvejais. Deja, esu žmogus ir taip pat klystu, o suklydęs atsiprašau“, – rašė jis.

„Visų kitų savo teiginių neatsisakau ir galėčiau juos vėl pakartoti. Atvirai sakant nemaniau, kad šis atsiprašymas sukels tiek aistrų. Gal dėl to, kad pripažinti klaidą mūsų politikoje, o ir visuomenėje, dar nėra įprasta?“ – klausė J.Džiugelis.

Naujienų portalas lrytas.lt primena, kad trečiadienį R.Karbauskis naujienų portalui delfi.lt sakė, kad kai kurių J.Džiugelio teiginių pagrįstais laikyti negalima.

„Jis žemina frakciją, žemina mane. Blogiausia, kad jis tai daro sąmoningai, pragmatiškai siekdamas sau naudos iš būsimo dėmesio, bet neturėdamas jokių faktų tokioms kalboms pagrįsti. Norėdamas sulaukti dėmesio iš žiniasklaidos, jis sąmoningai kuria situacijas, kurias jūs (žurnalistai – aut. past.) griebiate, tačiau kurios neturi nieko bendro nei su frakcijos, nei su jo, kaip Seimo nario veikla“, – naujienų portalui delfi.lt trečiadienį teigė R. Karbauskis“.

Pats J.Džiugelis situaciją anksčiau vertino taip: „Galiu tik pasakyti, kad aš tikrai nematau situacijos kaip: „arba frakcijos vadovas, arba aš“, – trečiadienį rašė J.Džiugelis.

Primename, kad iš valstiečių gretų pasitraukė jau keli parlamentarai – tarp jų Bronislovas Matelis ir Povilas Urbšys, šiuo metu dirbantys Mišrioje Seimo narių grupėje. B.Matelis iš frakcijos pasitraukė po buvusios Seimo narės Gretos Kildišienės skandalo. O ilgametis bendražygis P.Urbšys iš frakcijos pasitraukę nesutaręs su partijos pirmininku. Šiuo metu Lietuvos socialdemokratų partijos frakcijai priklausanti Dovilė Šakalienė, palikusi valstiečių frakciją, laikinai dirbo ir su Lietuvos Liberalų sąjūdžio frakcija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar I. Šimonytė gali pasipriešinti G. Nausėdai?