G. Paluckas apie valstiečių lyderį: „Amoralu, kad vieną kalba, kitą daro“

Socialdemokratų partijos pirmininkas Gintautas Paluckas „Žinių radijo“ laidoje „Opozicija“ teigė, kad net ir vasarą, išvažiavę prie jūros ar kitų vandens telkinių susitikti su rinkėjais, visgi sugeba nustebinti, kaip sakė politikas, „nebūtinai genialiomis idėjomis“.

G. Paluckas apie valstiečių lyderį: „Amoralu, kad vieną kalba, kitą daro“.<br>D.Umbraso nuotr.
G. Paluckas apie valstiečių lyderį: „Amoralu, kad vieną kalba, kitą daro“.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 10, 2018, 8:43 AM

Jis taip įvertino Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos pirmininko Ramūno Karbauskio idėją partijos „Tvarka ir teisingumas“ ir Lietuvos lenkų rinkimų akcijos-Krikščioniškų šeimų sąjungos frakcijų nariams suteikti po Seimo pirmininko pavaduotojo kėdę.

„Prekyba postais yra R.Karbauskio žaidimo stilius. Tik tiek, kad šita praktika šiek tiek amorali“, – pasakojo G.Paluckas.

Paklaustas, ar ir jų frakcijos nariam siūlė postų, G.Paluckas atviravo, kad ne, ir niekada nesiūlys. „R.Karbauskis žino atsakymą. Mūsų postais nenupirksi“, – tikino socialdemokratų pirmininkas.

Amoraliu R.Karbauskį jis vadino dėl to, kad politikas vieną kalba, o kitą – daro.

„Prieš 2 metus, tik po Seimo rinkimų, valstiečių iniciatyva buvo panaikinti 2 Seimo vicepirmininko postai, kaip nereikalingi. Šiandien jie grįžta, nes koaliciją reikia tvirtinti. Ir tie postai tiesiog tampa rišančia koalicijos medžiaga. Manau, kad yra amoralu vieną kalbėti, o kitą daryti“, – „Žinių radijo“ eteryje sakė G.Paluckas.

Socialdemokratų lyderis G.Paluckas taip aptarė ir premjero Sauliaus Skvernelio galimą dalyvavimo prezidento rinkimuose. Jis nesutiko, kad šis kandidatas yra nepartinis.

„Nežinau, ar galima premjerą vadinti nepartiniu, čia tik formalus klausimas. Jis juk labai giliai šaknis suleidęs į frakciją ir partiją“, – teigė politikas.

Jis teigė, kad socialdemokratų partijoje jau dabar yra kalbama apie kelias realias pavardes – Vytenio Povilo Andriukaičio, Vilijos Blinkevičiūtės ir Rasos Budbergytės.

„Kandidato kėlimo procedūrą baigsime rugsėjo pabaigoje – partija apsispręs demokratiniu būdu“, – „Žinių radijo“ laidoje „Opozicija“ kalbėjo politikas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.