A. Kubilius neliūdi, kad R. Karbauskis nepaduoda jam rankos

Tėvynės sąjungos – Lietuvos krikščionių demokratų partijų atstovas Andrius Kubilius sureagavo į Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos pirmininko Ramūno Karbauskio paskutinį interviu. Jame teigiama, kad A.Kubiliaus politikas tiesiog negerbia. A.Kubilius tokių teiginių nesureikšmina.

A. Kubilius nepergyva, kad R. Karbauskis nepaduoda jam rankos.<br>M.Ambrazas nuot. 
A. Kubilius nepergyva, kad R. Karbauskis nepaduoda jam rankos.<br>M.Ambrazas nuot. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 14, 2018, 9:45 AM

„Nors su žmona kelias savaites esame toli nuo Lietuvos ir Lietuvos vasarinės naujienos nesukelia kokio nors didesnio dėmesio, bet šis Ramūno Karbauskio pasisakymas mane tiesiog „sujaudino“. Pasirodo, Ramūnas manęs tiesiog „negerbia“. Lyg jo nuomonė man būtų ypatingai svarbi. Bet pagal tai, kiek daug tokiame interviu Ramūnas man skiria dėmesio, suprantu, kad esu jam kažkuo pavojingas. Gal net bijo manęs. Ir dėl to po tokių Ramūno žodžių jaučiuosi netgi sureikšmintas“, – socialiniame tinkle ironizavo A.Kubilius.

Jis visą situaciją suprato paprastai – tapo R.Karbauskio keršto taikiniu.

„Kaip nebūtų keista – visai to nebijau. Nes ir iš šito interviu ir iš pastarojo meto Ramūno, Širinskienės ir Co veiksmų, kuriuose kerštas tampa pagrindine politinės veiklos melodija, galiu daryti tik vieną išvadą – paprastas žmogiškas kvailumas ir paprasta politinė baimė tampa pagrindiniu Ramūno ir visos kompanijos veiklos leitmotyvu. Iš čia ir begalinis noras keršyti. Nes politikoje noras keršyti yra pirmasis pamatinio kvailumo požymis. Arba požymis, kad yra vykdoma kieno nors užduotis. Pavyzdžiui – Kremliaus“, – samprotavo A.Kubilius.

Politikas rašė, kad visai „nepergyvena“, kad R.Karbauskis su juo nesisveikina, paduodamas ranką.

„Nes ir man nekyla ranka. Labiau jaudinčiausi, jeigu mane „negarbingu“ išvadintu tas, kas pats politikoje ir gyvenime elgiasi garbingai. Ramūnui toli iki to: bent į natūralius klausimus apie savo verslą galėtų garbingai atsakyti. Pradžiai“, – rašė jis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.