S. Skvernelis įvertino G. Nausėdos veiksmus, prabilo apie savo apsisprendimo paskelbimą

Premjeras Saulius Skvernelis penktadienį žurnalistams pakomentavo vakarykštę žinią, kad ekonomistas Gitanas Nausėda palieka SEB banką. Jo teigimu, kalbėti apie G.Nausėdą kaip apie jo paties priešininką dar labai anksti.

Premjeras Saulius Skvernelis. <br>J.Stacevičiaus nuotr.
Premjeras Saulius Skvernelis. <br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 31, 2018, 11:40 AM

Savo sprendimo dėl dalyvavimo prezidento rinkimuose vis dar nepasakęs G.Nausėda ketvirtadienį žiniasklaidai teigė, kad jei būtų kandidatas, ieškotų visų partijų paramos. Paklausus premjero, ar ekonomistas galėtų sulaukti ir Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos paramos, jis nuo atsakymo išsisuko.

„Jeigu ieškai, tai randi. Visko gali būti. Visų pirma reikėtų klausti jo, tada ir valstiečių partijos. Aš nesu partijos narys“, - šypsojosi premjeras.

Į klausimą, ar G.Nausėda būtų geras kandidatas, S.Skvernelis taip pat tiesiai atsakyti nenorėjo. „Man sunku vertinti, kada jis paskelbs savo sprendimą, kad kandidatuoja, tada savo nuomonę galėsiu pasakyti. Bet manau, kad kuo daugiau kandidatų, įvairesnius spektrus atstovaujančių visuomenės sluoksnių, būtų tuo geriau“, - žurnalistams sakė S.Skvernelis.

G.Nausėda visuomenės apklausose yra lyderiaujantis kandidatas, kurį visuomenė norėtų matyti prezidento poste. S.Skvernelis taip pat yra matomas pirmame trejetuke. Tačiau nei vienas apie savo sprendimą žiniasklaidai ir visuomenei dar nepaskelbė. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.