Ingridos Šimonytės užuomina apie prezidento rinkimus atgaivino „Radioshow“

Tėvynės sąjungos – Lietuvos krikščionių demokratų frakcijos narė Ingrida Šimonytė šią savaitę naujienų portalui 15min.lt pasakė, kad tikrai rimtu ženklu dalyvauti prezidento rinkimuose būtų atsikurianti legendinė laida „Radioshow“. Šiuo metu buvusi finansų ministrė I.Šimonytė, atsižvelgus į visuomenes apklausas, yra laikoma viena iš realiausių kandidačių užimti šį postą.

 Po politikės sąlygos paskelbimo ilgai laukti nereikėjo.<br> J.Stacevičiaus ir Youtube.com nuotr. 
 Po politikės sąlygos paskelbimo ilgai laukti nereikėjo.<br> J.Stacevičiaus ir Youtube.com nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 7, 2018, 10:22 AM, atnaujinta Sep 7, 2018, 10:25 AM

Tačiau pati politikė laukia vidinių konservatorių partijos rinkimų, kuriuose bus iškeltas šios partijos kandidatas. Todėl ir apie sprendimą kandidatuoti ji kalba nenoriai.

Visgi, po politikės perduotos žinios ilgai laukti nereikėjo, praėjus vos kelioms dienoms po interviu, „LaisvėsTV“ paskelbė, kad legendinė laida grįžta.

Kelių minučių vaizdo įraše, laidos personažas Albinas papasakoja, kad girdėjo apie konservatorės I.Šimonytės sąlygą. „Aš kaip vienintelis išlikęs gyvas „Radioshow“ lėliukas ir influenceris, pareiškiu – Ingrida, tu dar pacanka, tau viskas prieš akis“, – kalbėjo personažas.

Jis teigė, kad jau laikas politikei dykai nebesėdėti su parlamentarais Seime, o bandyti tapti kandidate prezidento rinkimuose. „Tu būtum vienintelė kandidatė su akiniais“, – pasakojo Albinas, pridurdamas, kad galėtų būti politikės patarėjas.

„Kai net nesi kandidatas, o padarai tiek gero žmonėms“, – taip į šią žinią socialiniame tinkle „Facebook“ sureagavo I.Šimonytė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.