R. Žemaitaitis gali tapti Seimo vicepirmininku

Seimo „tvarkiečiams“ su valdančiaisiais pasirašius susitarimą dėl bendradarbiavimo, Seimo Tvarkos ir teisingumo frakcija gali tikėtis Seimo vicepirmininko posto.

Remigijus Žemaitaitis<br>T.Bauro nuotr.
Remigijus Žemaitaitis<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 11, 2018, 9:32 AM

Tai žurnalistams antradienį patvirtino „valstiečių“ lyderis Ramūnas Karbauskis. Manoma, kad šeštuoju Seimo pirmininko pavaduotoju gali tapti Seimo frakcijos Tvarka ir teisingumas seniūnas, „tvarkiečių“ partijos pirmininkas Remigijus Žemaitaitis.

„Siūlymas įtraukti dvi frakcijas į Seimo valdymą buvo, jis tebėra. Kiek žinau, tai Lietuvos lenkų rinkimų akcija-Krikščioniškų šeimų sąjunga tokio siūlymo atsisako, Tvarkos ir teisingumo frakcija tokį siūlymą priima. Tai, matyt, bus pokytis, vienu Seimo pirmininko pavaduotoju padaugės, bus 6 Seimo pirmininko pavaduotojai“, – antradienį žurnalistams sakė R. Karbauskis.

Seimo Tvarkos ir teisingumo frakcijos seniūnas Vytautas Kamblevičius sako, kad kol kas frakcija nesvarstė, kas galėtų pretenduoti į Seimo vicepirmininko pareigas, tačiau mano, kad jos bus pasiūlytos R. Žemaitaičiui.

„Kol kas tokios kalbos nebuvo. Turėtų būti partijos pirmininkas Remigijus Žemaitaitis“, – svarstė V. Kamblevičius.

Šiuo metu Seimo pirmininkas Viktoras Pranckietis turi 5 pavaduotojus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.