A. Maldeikienė save laiko ambicingiausia kandidate: „Mano taktika nėra laimėti rinkimus, o smegenis“

Kandidatė prezidento rinkimuose, Seimo narė ir ekonomistė Aušra Maldeikienė 15min.lt tiesioginėje transliacijoje teigė, kad ji kalbėjosi su Ingrida Šimonyte, klausdama, ar ji nėra prieš, kad jos abi dalyvaus prezidento rinkimuose.

Aušra Maldeikienė.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Aušra Maldeikienė.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Aušra Maldeikienė.<br>T.Bauro nuotr.
Aušra Maldeikienė.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2018-10-22 14:43, atnaujinta 2018-10-22 15:03

A.Maldeikienė, dar prieš paskelbdama apie savo kandidatavimą, teigė, kad rinkimuose dalyvaus tik tokiu atveju, jei Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų frakcijos atstovė Seime I.Šimonytė juose nedalyvaus. Visgi, I.Šimonytė siekia TS-LKD paramos pirminiuose partijos rinkimuose.

A.Maldeikienė pasakojo, kad su I.Šimonyte čia tema kalbėjosi.

„Aš labai palaikau Ingridą ir jos kandidatavimą. Aš kalbėjau su ja, klausiau, ar ji nenorėtų, kad aš eičiau į rinkimus, ji sakė, kad ne. Ir aš supratau, kad dalyvausiu rinkimuose, pažiūrėjau I.Šimonytės ir V.Ušacko debatus Rotušėje ir nusprendžiau eiti iki pabaigos. Nes aš esu žmogus, kuriam labai svarbios yra vertybės“, – tiesioginėje transliacijoje kalbėjo Seimo narė.

Ji teigė suprantanti, kad prezidento rinkimų ji nelaimės.

„Mano taktika nėra laimėti rinkimus, mano taktika yra laimėti smegenis. Manau, kad esu ambicingiausia kandidatė į prezidentus“, – kalbėjo A.Maldeikienė.

Prezidento rinkimai bus rengiami kitų metų gegužės mėnesį. Remiantis paskutinėmis „Lietuvos ryto“ užsakytais ir „Vilmorus“ parengtais reitingais, A.Maldeikienė šiuo metu užima septintą vietą pagal visuomenės nuomone, realiausius kandidatus į prezidento postą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.