S. Skvernelis sureagavo į A. Tapino reikalavimą atsiprašyti

Žurnalistas Andrius Tapinas ketvirtadienį išplatino viešą kreipimąsi į premjerą Saulių Skvernelį. Juo prašė premjero viešo atsiprašymo dėl paviešintos jį kaip žmogų ir žurnalistą šmeižiančios informacijos.

 Premjeras atsakė į A.Tapino reikalavimą atsiprašyti. <br> J.Stacevičiaus ir G.Bitvinsko nuotr. koliažas. 
 Premjeras atsakė į A.Tapino reikalavimą atsiprašyti. <br> J.Stacevičiaus ir G.Bitvinsko nuotr. koliažas. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 4, 2019, 9:27 AM, atnaujinta Jan 4, 2019, 3:38 PM

Žurnalistas premjerui suteikė 14 dienų laikotarpį, per kurį norėtų sulaukti viešo atsiprašymo ir savo žodžių paneigimo Seimo ir Vyriausybės internetinių svetainių pirmuosiuose puslapiuose.

Vis dėlto A.Tapinui gali tekti kreiptis į Generalinę prokuratūrą, nes penktadienio rytą premjero S.Skvernelio patarėjas viešųjų ryšių klausimais Tomas Beržinskas perdavė premjero komentarą: „Šiame A.Tapino šou premjeras nedalyvaus.“

Naujienų portalas lrytas.lt primena, kad premjeras S.Skvernelis gruodžio pradžioje Seimo liberalų frakcijai, o po to ir visai Seimo posėdžių salei tvirtino, jog mokytojų streiką organizuoja žurnalistas A.Tapinas, kuris jau elgiasi ne kaip žurnalistas, o kaip politikas. Premjeras tą kartą kalbėjo ir apie tai, kad streiko organizatoriai nori nuversti teisėtai išrinktą šalies valdžią.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.