G. Paluckas prabilo apie „sąmokslo teorijas“, kas vyksta valstiečių stovykloje prieš prezidento rinkimus

Socialdemokratų partijos lyderis Gintautas Paluckas „Žinių radijo“ laidoje „Opozicija“ patikino, kad partijos kandidatas būsimuose prezidento rinkimuose – Vytenis Andriukaitis.

G.Paluckas mano, kad valstiečiai prezidento rinkimuose gali kelti ir du kandidatus.<br>M.Patašiaus nuotr.
G.Paluckas mano, kad valstiečiai prezidento rinkimuose gali kelti ir du kandidatus.<br>M.Patašiaus nuotr.
Socdemai, socialdemokratai, paluckas<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Socdemai, socialdemokratai, paluckas<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2019-01-25 08:25, atnaujinta 2019-01-25 08:28

Klausimas apie Sauliaus Skvernelio žinią iš Rusnės apie kandidatavimą rinkimuose G. Paluckui sukėlė juoką: „Premjerui bus labai sudėtinga įrodyti, kad jis nesinaudoja administracine padėtimi ir resursais“, – teigė jis.

G.Paluckas atviravo, kad jam labai įdomūs ir Seimo pirmininko Viktoro Pranckiečio viražai prezidento rinkimų kontekste, kai du partijos skyriai ėmė siūlyti jo kandidatūrą kelti rinkimuose.

„Arba ponas V.Pranckietis nori visiškai pribaigti save deginti ir baigti karjerą Seimo pirmininko poste, arba yra klastingesnė idėja ir mintis... Viena iš pono S.Skvernelio didesnių problemų, kaip atsiriboti nuo valstiečių, juk jis visos Lietuvos kandidatas, o juk jei valstiečiai iškeltų V.Pranckietį... Tokia sąmokslo teorija“, – ironizavo G.Paluckas ir pridūrė, kad netrukus bus aišku, kiek šioje situacijoje yra „geležinės Ramūno Karbauskio rankos“.

Socialdemokratų lyderis teigė, kad kalbant apie „Naisių teatro“, akivaizdus dvigubų standartų buvimas ir galimai prisidengus įvairiomis kultūrinėmis veiklos vykdoma politinės reklamos kampanija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.