R. Karbauskis prašo paviešinti žinutes – pati M. Puidoko šeima yra juo susirūpinusi

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) pirmininkas Ramūnas Karbauskis Žinių radijo laidoje „Pozicija“ sakė, kad jau buvusio valstiečių frakcijos nario Mindaugo Puidoko šeima yra taip pat susirūpinusi į prezidentus kandidatuojančio parlamentaro sveikata. R.Karbauskis tai pareiškė po to, kai M.Puidokas apkaltino valstiečių lyderį spaudimo darymu jo šeimai ir artimiesiems.

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga antradienį Mindaugą Puidoką pašalino iš frakcijos. 
Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga antradienį Mindaugą Puidoką pašalino iš frakcijos. 
Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga antradienį Mindaugą Puidoką pašalino iš frakcijos. <br>J.Stacevičiaus nuotr.
Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga antradienį Mindaugą Puidoką pašalino iš frakcijos. <br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Feb 13, 2019, 8:31 AM, atnaujinta Feb 13, 2019, 10:26 AM

„Jo ambicijos, ar kitos problemos viršijo tam tikrą logiką, jis niekuo nepasižymėjo frakcijoje, nei balsavimais, nei pasisakymais, nei įstatymo projektais. Mano asmeninis rūpestis jam yra pagrįstas, jo šeima yra susirūpinusi. Šiandien aš pats kreipiausi į M.Puidoką, kad jis leistų paviešinti pokalbius su jo šeimos nariais, nes jie yra susirūpinę“, – apie M.Puidoką sakė R.Karbauskis.

Valstiečių lyderis tvirtino, kad jei būtų paviešintas susirašinėjimas, parodys, kad šeima tikrai yra susirūpinusi M.Puidoko būkle ir planais.

„Aš apie tai nenorėjau kalbėti, bet kai jis mane apkaltino, kad dariau spaudimą, mano prašymas yra leisti paviešinti tą pokalbį. Jis parodys, kad tai nėra mano sumanymas jį pažeminti. Kai žmogus per trumpą laiką taip pasikeičia, tai pastebi ir jo artimi žmonės. Man tai sukelia didesnį rūpestį, nei pasipiktinimą“, – kalbėjo valstiečių lyderis.

Naujienų portalas lrytas.lt primena, kad antradienį iš LVŽS frakcijos buvo pašalintas M.Puidokas. Pirmadienį jis paskelbė apie sprendimą dalyvauti gegužę rengiamuose prezidento rinkimuose. M.Puidokas paskutiniu metu nevengė kritikuoti nei valstiečių lyderio, nei premjero ir jo Vyriausybės.

R.Karbauskis ne kartą išreiškė susirūpinimą, kad viešumas ir M.Puidoko dalyvavimas visuomenę supriešinusiose istorijoje apsuko jam galvą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.