R. Karbauskis tikrintis pasitikėjimo nebenori, pasisakė ir apie Š. Marčiulionį

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) pirmininkas Ramūnas Karbauskis jau miglotai kalba apie pasitikėjimo pasitikrinimą partijoje.

Ramūnas Karbauskis.<br>T.Bauro nuotr.
Ramūnas Karbauskis.<br>T.Bauro nuotr.
Ramūnas Karbauskis<br>T.Bauro nuotr.
Ramūnas Karbauskis<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

May 28, 2019, 12:57 PM, atnaujinta May 28, 2019, 1:36 PM

Po pirmojo prezidento rinkimų turo, kai į antrąjį turą nepateko premjeras Saulius Skvernelis, jis užsiminė ir apie galimybę, kad ne tik jam reikia pasitikrinti pasitikėjimą, bet ir pačiam R.Karbauskiui. Pastarasis tvirtino, jog tai bus padaryta, kai bus aiškūs ir EP rezultatai. Tačiau dabar šio pasitikrinimo komentuoti nenorėjo.

„Aš neturiu laiko ir pagrindo dabar atsakinėti į šį klausimą“, – sakė jis.

„Bus laikas, bus ir...“ – sakė R.Karbauskis, paprašytas patikslinti, kada jis tikrinsis pasitikėjimą, sakė valstiečių lyderis.

Jo žurnalistai paprašė pakomentuoti ir Šarūno Marčiulionio sprendimą atsisakyti mandato į Europos Parlamentą (EP).

„Niekas neįvyko, yra mano citata, ten viskas pasakyta. Aš labai džiaugiuosi, kad žmogus, vertindamas visa tai, ką gali padaryti Lietuvai, renkasi tą variantą. Jis visai neseniai pradėjo projektus su mūsų europarlamentarais ir aiškiai pasakė, kad Lietuvoje jis bus naudingesnis. Tai yra jo sprendimas“, – Š.Marčiulionio EP mandato atsisakymą komentavo R.Karbauskis.

„Jis pasakė tai, kada pasakė“, – nekonkrečiai kalbėjo valstiečių lyderis ir pridūrė, kad tai nuspręsti jis galėjo tik sekmadienį po vidurnakčio, kai buvo aiškūs rinkimų rezultatai.

„Jūs juokaujate, aš manau, kad niekas negalėtų už Š.Marčiulionį priimti sprendimo. Aš labai gerbiu šitą žmogų, akivaizdu, kad jis bus mūsų komandos dalis ir dirbsime vardan Lietuvos“, – sakė R.Karbauskis.

Naujienų portalas lrytas.lt primena, kad Š.Marčiulioniui atsisakius mandato į EP spręsti dėl darbo ten dabar turi Stasys Jakeliūnas. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.