I. Šimonytė pasakė, kaip jaučiasi po pralaimėjimo ir užsiminė apie vestuvių idėją per rinkimus

Prezidento rinkimuose dalyvavusi Seimo narė Ingrida Šimonytė „Login“ konferencijos diskusijoje pasakė, kaip jaučiasi po pralaimėtų prezidento rinkimų. Žurnalistei Beatai Nicholson paklausus, koks buvo tas „rinkiminis traukinys“, I.Šimonytė teigė, kad visa kampanija buvo įvairi, tačiau skaudulio nejaučia.

Ingrida Šimonytė.<br>T.Bauro nuotr.
Ingrida Šimonytė.<br>T.Bauro nuotr.
Ingrida Šimonytė.<br>T.Bauro nuotr.
Ingrida Šimonytė.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jun 7, 2019, 11:55 AM, atnaujinta Jun 7, 2019, 5:46 PM

„Nesijaučiu pervažiuota. Čia tokia turbūt likimo ironija, kad šita konferencija vyksta SEB salėje“, – sakė I.Šimonytė, ši jos pastaba sukėlė didelį juoką auditorijoje.

Naujienų portalas lrytas.lt primena, kad antrame prezidento rinkimų ture laimėjęs ekonomistas Gitanas Nausėda dirbo būtent šiame banke.

„Tikrai nėra jokios nuospaudos, šitas gyvenimo etapas pasibaigė, reikia galvoti apie kitus etapus. Tai buvo įdomi gyvenimo kelionė, buvo visokių patirčių ir pojūčių“, – sakė I.Šimonytė.

Ji teigė, kad rinkimų kampanijos metu buvo ir smagių momentų, bet buvo ir daug nuovargio.

I.Šimonytė juokavo, kad nesupranta, kodėl išrinktajam prezidentui G.Nausėdai penktadienį bus įteiktas prezidento pažymėjimas.

„O kam prezidentui pažymėjimas, ką jis gali daryti su juo? Įeiti per kažkokias duris, per kurias šiaip įeiti negalima? Man atrodo šiek tiek komiška, kai šitame revoliucijų amžiuje, toks dalykas išduodamas, bet dar kurį laiką su tuo pagyvensime“, – juokėsi politikė.

Atvirumas ir svarstymas apie vestuves

Prezidento rinkimų kampanijos metu I.Šimonytė ne kartą sakė, kad rinkėjams ji nemeluos ir sakys tik tiesą. Politikė sutiko, kad ji supranta, kad tai rinkimų metų jai galėjo pakišti koją.

„Atvirumas man kainavo, tai kainavo man ir kampanijos metu. Buvo kontraversinių klausimų, dėl kurių sulaukiau kraupių įvertinimų, kai kalbama apie mano nuomonę tam tikrais socialiniais klausimais. Tai kainavo tam tikrą skaičių balsų“, – sakė I.Šimonytė.

Ji teigė, kad meluoti nebegali, nes savo „melavimo limitą išnaudojo vaikystėje“, kai kurdavo istorijas, kodėl nenuėjo į nemėgstamą muzikos mokyklą.

I.Šimonytė juokavo, kad norėdama pagerinti savo įvaizdį iš komunikacinės pusės, svarstė surengti vestuves.

„Aš buvau čia tokį juoką sugalvojusi, kad reikėjo iškelti vestuves kampanijos metu. Gal tada galimai žmones, kurie mano, kad netekėjusios moterys yra nevertos spręsti tam tikrų dalykų valstybėje, gal būčiau juos palenkusi į savo pusę. Lytį pakeisti man būtų užtrukę gerokai daugiau, tai šitos opcijos aš nesvarsčiau“, – konferencijoje juokėsi I.Šimonytė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.