VRK nutrauks eurokomisaro V. Sinkevičiaus įgaliojimus, Seime liks 140 narių

Vyriausioji rinkimų komisija (VRK) ketvirtadienį nutrauks Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos atstovo Virginijaus Sinkevičiaus Seimo nario įgaliojimus.

 V. Sinkevičius nuo gruodžio pradeda eiti už aplinkos ir vandenynų apsaugą atsakingo eurokomisaro pareigas.<br>T.Bauro nuotr. iš archyvo
 V. Sinkevičius nuo gruodžio pradeda eiti už aplinkos ir vandenynų apsaugą atsakingo eurokomisaro pareigas.<br>T.Bauro nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 28, 2019, 6:50 AM

Eurokomisaru patvirtinto V. Sinkevičiaus įgaliojimai nutraukiami nuo penktadienio, paskutinioji jo kaip Seimo nario darbo diena – lapkričio 28-oji, ketvirtadienis.

V. Sinkevičius į Seimą išrinktas sostinės Šeškinės vienmandatėje apygardoje, tačiau nauji rinkimai čia nebus rengiami likus mažiau nei metams iki eilinių Seimo rinkimų.

„Nauji rinkimai vienmandatėje Šeškinės apygardoje nebus organizuojami ir Seime dirbs 140 Seimo narių“, – BNS sakė VRK pirmininkė Laura Matjošaitytė.

V. Sinkevičius nuo gruodžio pradeda eiti už aplinkos ir vandenynų apsaugą atsakingo eurokomisaro pareigas.

29-erių V. Sinkevičius bus jauniausias komisaras Bendrijos istorijoje.

Kas pakeis V. Sinkevičių ekonomikos ir inovacijų ministro poste Vyriausybėje kol kas neaišku. Dėl to turi sutarti valdančiosios koalicijos partijos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.