G. Nausėdos vyriausiasis patarėjas: S. Skvernelis žemai puolė

Prezidento Gitano Nausėdos patarėjas pareiškė, kad premjero Sauliaus Skvernelio kaltinimai dėl diskriminacijos tautiniu pagrindu yra nepagrįsti, o ministras pirmininkas „žemai puolė“.

Saulius Skvernelis<br>T.Bauro nuotr.
Saulius Skvernelis<br>T.Bauro nuotr.
G. Nausėdos vyriausiasis patarėjas aplinkos ir infrastruktūros klausimais Jaroslavas Neverovičius.<br>M.Kulbio nuotr.
G. Nausėdos vyriausiasis patarėjas aplinkos ir infrastruktūros klausimais Jaroslavas Neverovičius.<br>M.Kulbio nuotr.
Gitanas Nausėda,Jaroslavas Narkevičius<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Gitanas Nausėda,Jaroslavas Narkevičius<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Saulius Skvernelis<br>T.Bauro nuotr.
Saulius Skvernelis<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Jan 21, 2020, 8:36 AM, atnaujinta Jan 21, 2020, 9:26 AM

„Visų pirma, kai aš skaičiau interviu ministro pirmininko, tai prisipažinsiu, man buvo labai liūdna. Man buvo labai lidūna, kad Lietuvos Respublikos ministras pirmininkas taip žemai nukrito ir tokius kaltinimus nepagrįstus formuluoja“, – antradienį Žinių radijui sakė G. Nausėdos vyriausiasis patarėjas aplinkos ir infrastruktūros klausimais Jaroslavas Neverovičius.

Premjeras pirmadienį paskelbtame interviu portalui delfi.lt pareiškė, kad diskusijų dėl J. Narkevičiaus „fonas panašėja į diskriminaciją tautiniu pagrindu“, nors pabrėžė tiesiogiai prezidento nekaltinantis.

„Aš nekaltinu ministro pirmininko, bet aš manau, kad tai panšu į bandymą tautinių mažumų klausimą išnaudoti jo problemų uždengimui“, – tvirtino prezidento patarėjas.

J. Neverovičius: jeigu dirbtų Lenkijoje, J. Narkevičius jau būtų netekęs posto

Prezidento Gitano Nausėdos patarėjas Jaroslavas Neverovičius teigia, kad, jeigu Lietuvos lenkų rinkimų akcijos-Krikščioniškų šeimų sąjungos (LLRA-KŠS) deleguotas susisiekimo ministras Jaroslavas Narkevičius dirbtų Lenkijoje, jis jau būtų atsisveikinęs su pareigomis.

Tokią išvadą, tvirtina J. Neverovičius, jis daro pasikalbėjęs su Lenkijos politikais.

„Ministrai ten išeina daug greičia, ir tie sprendimai yra priimami labai greitai. Neslėpsiu, kad teko bendrauti su Lenkijos politikais, ministrais, kurie neformaliai komentuoja, kad vien už vieną abejonę tokio rango, kaip šiuo atveju kalbame, politikas jau atsisveikintų su pareigomis“, – antradienį „Žinių radijui“ sakė J. Neverovičius.

„Visiems yra aišku, kad politiniais sumetimais, tikslais yra ginamas ministras, su kurio reikalais galbūt tikrai nėra viskas tvarkoje“, – pridūrė G. Nausėdos patarėjas.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.