Su T. Pačėsu į rinkimus eis ir būrys krepšininkų bei R. Janutienė: sąrašo viršuje – olimpinis čempionas

„Artūras Jomantas, Steponas Babrauskas, Valdemaras Chomičius, Rūtenis Paulauskas, Tomas Pačėsas. Tai – krepšininkų partija“, – juokauja „Lietuva – visų“ partijos pirmininkas buvęs krepšininkas ir Alytaus miesto savivaldybės tarybos narys T.Pačėsas.

 Su T. Pačėsu į rinkimus eis ir būrys krepšininkų bei R. Janutienė: sąrašo viršuje – olimpinis čempionas.<br> lrytas.lt montažas
 Su T. Pačėsu į rinkimus eis ir būrys krepšininkų bei R. Janutienė: sąrašo viršuje – olimpinis čempionas.<br> lrytas.lt montažas
Valdemaras Chomičius, Agnė Chomičienė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Valdemaras Chomičius, Agnė Chomičienė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Rūta Janutienė.<br>V.Skaraičio nuotr.
Rūta Janutienė.<br>V.Skaraičio nuotr.
Tomas Pačėsas.<br>D.Umbraso nuotr.
Tomas Pačėsas.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Aug 12, 2020, 5:33 PM

„Lietuva – visų“ partijos pavadinimas Lietuvos politikos padangėje dar nėra gerai žinomas, tiesa, partijos pamatas – senas. Tai – pervadinta buvusi Emigrantų partija, prie kurios vairo stojo verslininkas T.Pačėsas.

Partija ruošiasi artėjantiems Seimo rinkimams, į kuriuos eis ir politikos naujokai, ir labiau patyrę kandidatai.

„Dar yra tikrinami dokumentai, kol kas nenorėtume bėgti prieš traukinį ir atskleisti viso sąrašo“, – portalui lrytas.lt mįslingai kalbėjo partijos pirmininkas T.Pačėsas.

Tiesa, buvęs krepšinio treneris patvirtino 15min.lt žurnalistės Liepos Želnienės skelbtą informaciją, kad sąraše atsidurs žurnalistė Rūta Janutienė, profesorius Algis Krupavičius, muzikologas Viktoras Gerulaitis, politikai Remigijus Račas, Valdas Vasiliauskas ir Rimas Andrikis, advokatė Jūratė Zabielaitė bei korupcijos byloje įtariama buvusi Nacionalinio kraujo centro vadovė Joana Bikulčienė.

Tiesa, sąrašą į priekį turėtų vesti ne jie, o olimpinis čempionas.

„V.Chomičius – tikrai, – į klausmą, kas atsidurs sąrašo viršuje, atsakė T.Pačėsas. – Jam jau pagal statusą priklauso, jis – buvęs Kauno „Žalgirio“ kapitonas, olimpinis čempionas. Jis bus vienas iš sąrašo vedlių“, – kalbėjo partijos pirmininkas.

Alytaus miesto tarybos narys ir Alytaus „Dzūkijos“ krepšinio komandos treneris 61-erių V.Chomičius bandys mesti iššūkį Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų pirmininkui Gabrieliui Landsbergiui.

Abu vyrai rinkėjų balsų tikėsis vienmandatėje Centro-Žaliakalnio apygardoje Kaune.

Tiesa, sąraše bus ir daugiau su krepšiniu susijusių žmonių. Tai – Alytaus „Dzūkijoje“ žaidžiantis A.Jomantas, be klubo esantis krepšininkas S.Babrauskas, krepšinio ekspertas Rūtenis Paulauskas bei pats T.Pačėsas.

Balandį Teisingumo ministerijos paskelbtais duomenimis, „Lietuva – visų“ turi 4404 narius. Pagal jų skaičių T.Pačėso vadovaujama politinė jėga lenkia ne tik Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungą (4295 nariai) ar kitą valdančiąją Lietuvos socialdemokratų darbo partiją (3297 nariai), bet ir daug kitų partijų.

Portalas lrytas.lt primena, kad 2020 m. Lietuvos Seimo rinkimų pirmasis turas vyks spalio 11-ąją, antrasis – spalio 25-ąją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.