Politologas A. Krupavičius – apie sprendimą tapti politiku ir pasirinktą partiją

Vytauto Didžiojo universiteto (VDU) politologas Algis Krupavičiaus su partija „Lietuva – visų“ dalyvaus Seimo rinkimuose. Politologas Seimo nario mandato sieks ir Marijampolės vienmandatėje apygardoje.

Algis Krupavičius.<br>M.Patašiaus nuotr.
Algis Krupavičius.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 13, 2020, 12:52 PM

„Patvirtinu, kad apsisprendžiau dalyvauti 2020 metų Seimo rinkimuose“, – Eltai sakė A. Krupavičius, akcentuodamas, kad dėl galimybės priimti politinius sprendimus nusprendė iš politologo tapti politiku.

A. Krupavičius tikina, kad vienas iš argumentų, kodėl jis nusprendė Seimo rinkimuose dalyvauti su partija „Lietuva – visų“ yra tai, kad partijos sąraše – daugiausia nepartiniai asmenys.

„Sąrašas yra iš esmės nepartinis. Jame yra vienas kitas „Lietuva – visų“ narys, sąraše yra kandidatų, kurie buvo kai kurių partijų nariais anksčiau, bet didžioji dalis yra nepartiniai žmonės, kurie savo veiklos srityse yra pasiekę ženklių rezultatų“, – teigė politologas.

A . Krupavičiaus teigimu, su partija „Lietuva – visų“ Seimo rinkimuose dalyvaus buvęs Lietuvos karo akademijos rektorius Raimondas Matulis, biologas Adas Darinskas, advokatė bei viena iš „Maisto banko“ kūrėjų Jūratė Zabielaitė, visuomenininkė Ramunė Mereckienė ir kiti savo profesinėje srityje kompetentingi asmenys. Su partija „Lietuva – visų“ dalyvaus ir buvusi žurnalistė Rūta Janutienė.

Politologas taip pat informuoja Seimo nario mandato sieksiąs ir Marijampolės vienmandatėje apygardoje.

„Aš manau, kad eidamas į politiką turiu prisiimti papildomą atsakomybę ir ne tik būti vienos ar kitos politinės organizacijos sąraše, bet ir dalyvauti rinkimuose vienmandatėje apygardoje. Aš pasirinkau Marijampolės vienmandatę rinkimų apygardą“, – patvirtino jis.

A. Krupavičius akcentuoja, kad partijos „Lietuva – visų“ programa – radikaliai demokratinė.

Pirmasis žinią apie A. Krupavičiaus dalyvavimą rinkimuose su partija „Lietuva – visiems“ pranešė portalas 15 min.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: kokių klausimų vengia prezidentas G. Nausėda?