COVID-19 testo rezultatų sulaukęs V. Uspaskichas: „Blyn, žurnalistai neduoda ramybės“ 13.29

Iš karto po pirmojo Seimo rinkimų turo, kuris vyko spalio 11 d., iš viešojo gyvenimo dingęs Darbo partijos vedlys, europarlamentaras Viktoras Uspaskichas sunegalavo. Kurį laiką delsęs pasitikrinti dėl koronaviruso sukeliamos COVID-19 ligos, pirmadienį vis dėlto ryžosi testui.

Viktoras Uspaskichas.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Viktoras Uspaskichas.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Viktoras Uspaskichas.<br>D.Umbraso nuotr.
Viktoras Uspaskichas.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Oct 27, 2020, 1:09 PM, atnaujinta Oct 27, 2020, 1:32 PM

Apie tai jis sekmadienį paskelbė LRT laidoje. Atsakymą žadėjęs paskelbti viešai, politikas taip ir padarė: antradienį pasidalijo tyrimo rezultatu savo socialinio tinklo paskyroje, jis – neigiamas.

„Aš nespėju atsiliepinėti į skambučius. Blyn, žurnalistai neduoda ramybės. Kai sužinosiu testo atsakymą, pats paskelbsiu per „Facebook'ą“, – žiniasklaidos dėmesiu piktinosi su portalu lrytas.lt kalbėjęs V.Uspaskichas.

Pastarosiomis dienomis dažnai jam tenka atsakinėti ir į klausimus dėl galimybės dalyvauti valdančiojoje koalicijoje su konservatoriais bei liberalais. Tačiau tokia galimybe jis abejoja: „Nemanau, kad Darbo partija būtų pakviesta formuoti valdžią.

Konservatoriai – drausmingi žmonės, todėl, manau, priimant svarbius sprendimus, jiems pakaks balsų ir be mūsų partijos. Tačiau būtinus įstatymus ar reformas Lietuvai visada palaikysime“.

V.Uspaskichas turi ramų ir šiltą užutėkį Tailande

Paklaustas, ar tiesa, kad tarp Europos parlamento posėdžių ir reikalų Lietuvoje gyvenimu džiaugiasi nuosavame viešbutyje saulėtame Tailande, V. Uspaskichas atviravo: „Taip. Jokia čia – paslaptis. Ir žiemą, ir kitu metų laiku vykstu į Tailandą.

Šių metų sausio-vasario mėnesiais ten irgi gyvenau. Tačiau Europarlamento balsavimuose dalyvauju pavyzdingai. Mano lankomumas siekia 95 procentus“.

Tiesa, V. Uspaskicho kolegos europarlamentarai jau seniai pastebėjo, kad jis stengiasi nepraleisti tik Strasbūre vykstančių Europos parlamento posėdžių, nes nuo dalyvavimo juose priklauso atlyginimas. Briuselyje Lietuvos atstovai V. Uspaskichą kažkodėl mato retai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.