Buvęs Radviliškio rajono meras Seime prisiekė su ilgu COVID-19 šleifu

Po aštuoniolikos metų Radviliškio rajono mero poste į Seimą su konservatorių komanda patekęs Antanas Čepononis į Vilnių atvyko su nemenku mirtį sėjančios COVID-19 šleifu. Neatmestina galimybė, iš šios ligos sukaustytos Radviliškio rajono savivaldybės dabar jau buvusį merą į Vilnių atlydėjo ir koronavirusas.

Antanas Čepononis penktadienį dalyvauja Seimo posėdyje. <br>V.Skaraičio nuotr.
Antanas Čepononis penktadienį dalyvauja Seimo posėdyje. <br>V.Skaraičio nuotr.
Antanas Čepononis<br>R.Vitkaus nuotr.
Antanas Čepononis<br>R.Vitkaus nuotr.
Antanas Čepononis<br>V.Skaraičio nuotr.
Antanas Čepononis<br>V.Skaraičio nuotr.
Antanas Čepononis<br>G.Šiupario nuotr.
Antanas Čepononis<br>G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Nov 13, 2020, 5:25 PM, atnaujinta Nov 13, 2020, 6:20 PM

Pirmosios žinios, kad COVID-19 vis labiau įsigali Radviliškio savivaldybės pastate pasklido lapkričio lapkričio 5 d., o jau 6 d. buvo pranešta, kad vienos savivaldybės darbuotojos testas – teigiamas.

Tačiau tai nesutrukdė A.Čepononio pavaldiniams eiti jo sveikinti su gimtadieniu, o sykiu ir surengti palydėtuves į Seimą.

Kaip naujienų portalui lrytas.lt pasakojo keli šių progų liudininkai, žmonės į savivaldybę lapkričio 6 d. „traukė šniūrais“, nors anksčiau paprastiems rajono gyventojams buvo griežtai uždrausta lankytis savivaldybės pastate ir visus savo reikalus jie galėjo tvarkytis tik nuotoliniu būdu.

Lapkričio 6 ir 9 dienomis buvo nustatyta, kad dar du žmonės iš savivaldybės užsikrėtė COVID-19 liga, lapkričio 12 d. dar – dvylika darbuotojų gavo atsakymus, kad tų testai – teigiami.

Kaip lrytas.lt informavo Radviliškio rajono savivaldybės ekstremalių situacijų centro vadovas Justinas Pranys, savivaldybės darbuotojams buvo sudarytos visos sąlygos išsitirti dėl COVID-19 ligos. Ar tikrai visi nuvyko pasidaryti testų, jis atsakyti negalėjo. Savivaldybėje ir jos padaliniuose dirba daugiau nei šimtas darbuotojų.

J.Pranys tvirtino, kad buvęs meras A.Čepononis tikrinosi dėl COVID-19. Esą testas buvęs neigiamas. Tačiau pirmasis testas jam atliktas dar prieš lapkričio 12 d., kai paaiškėjo, kad savivaldybėje yra jau net keturiolika užsikrėtusių asmenų.

„Jei kas nors ir ėjo į savivaldybę ko nors sveikinti, tai ne – manęs. Aš atostogavau, buvau Druskininkuose“, – atkirto A.Čepononis. Jis patikino, kad dar vieno testo atsakymą gavęs lapkričio 10 d. Koks buvęs to testo rezultatas, pasakyti nepanoro.

Norėdami komentuoti turite prisijungti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.