Laisvės partija plečiasi: įsteigė skyrių Marijampolėje

Laisvės partija pirmadienį nuotolinio steigiamojo susirinkimo metu įkūrė skyrių Marijampolėje. Skyriaus pirmininku išrinktas partijos narys Evaldas Matijošaitis.

Aušrinė Armonaitė<br>T.Bauro nuotr.
Aušrinė Armonaitė<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 21, 2020, 7:40 PM

„Neabejoju, kad Marijampolės skyrius sugebės pritraukti daug žmonių, tikinčių Laisvės partijos idėjomis Marijampolėje. Naujai įkurtam skyriui linkiu sėkmės ir kviečiu prisijungti prie skyrių steigimo bangos ir savo mieste“, – kalbėjo steigiamo susirinkimo pirmininkas bei Seimo vicepirmininkas Vytautas Mitalas.

Praėjusią savaitę Laisvės partija nuotoliniu būdu įsteigė skyrius Ukmergėje ir Vilniaus rajone. Šiuo metu veiklą vykdo jau 21 Laisvės partijos atstovybė visoje Lietuvoje, taip pat ir užsienyje – Briuselyje, Londone ir Kalifornijoje.

Laisvės partijos pateiktais duomenimis, iki šių metų pabaigos bus įsteigti dar 4 skyriai: Tauragėje, Rokiškyje, Radviliškyje ir Kėdainiuose, o kitų metų pradžioje įsikurs ir Alytaus skyrius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.