30 apgintos Laisvės metų. Sausio 13-oji – tautos atmintyje Spręskite specialų testą ir laimėkite prizus

Praėjo trys dešimtmečiai nuo 1991 sausio 13-osios įvykių, kuomet susitelkus ir vieningai buvo kovojama už laisvą Lietuvą. Šiemet šią ypatingą sukaktį minėsime kitaip – be tradicinių laužų deginimo, iškilmių ir susibūrimų.

Minint Laisvės gynėjų dienos 30-ąsias metines, naujienų portalas lrytas.lt kviečia skaitytojus prisiminti atmintin įsirėžusius ir į istoriją patekusius įvykius bei akimirkas.<br>lrytas.lt nuotr.
Minint Laisvės gynėjų dienos 30-ąsias metines, naujienų portalas lrytas.lt kviečia skaitytojus prisiminti atmintin įsirėžusius ir į istoriją patekusius įvykius bei akimirkas.<br>lrytas.lt nuotr.
Penkiems, burtų keliu išrinktiems, laimėtojams atiteks lrytas.lt termosiniai puodeliai.<br>lrytas.lt nuotr.
Penkiems, burtų keliu išrinktiems, laimėtojams atiteks lrytas.lt termosiniai puodeliai.<br>lrytas.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2021-01-07 14:46, atnaujinta 2021-01-07 16:49

Minint Laisvės gynėjų dienos 30-ąsias metines, naujienų portalas lrytas.lt kviečia skaitytojus prisiminti atmintin įsirėžusius ir į istoriją patekusius įvykius bei akimirkas.

Naujienų portalas lrytas.lt pateikia savo skaitytojams išskirtinį turinį – archyviniais kadrais iliustruotus straipsnius, išskirtinius interviu su 1991 įvykių liudininkų pasakojimais ir išgyvenimais, unikalius asmeninus archyvus, dokumentinius kadrus.

„Norime kartu su savo skaitytojais prisiminti šią neeilinę dieną. Dėl susiklosčiusios situacijos ir suprantamų priežasčių šią sausio 13-ąją nebus degami atminimo laužai ir organizuojami renginiai, todėl siūlome kitokiomis formomis ir būdais priminti tai, kas mūsų šalies istorijai svarbu ir vis dar aktualu“, – sako lrytas.lt redaktorius Tautvydas Mikalajūnas.

Laisvės gynėjų dienos minėjimas – proga parodyti ne tik sau, bet ir pasauliui, kaip branginame Laisvę, kokią reikšmę mums turi ši diena. 30 apgintos Laisvės metų – neišmatuojama jausmu sukaktis.

Naujienų portalas lrytas.lt parengė specialų testą, nukelsiantį į istorinį įvykį, prieš akis iškils sausio įvykiai. Ar tikrai apie 1991-ųjų sausio mėnesio ir kruvinosios13-osios nakties įvykius ir laisvės kovotojus žinote viską?

Kviečiame spręsti testą, o teisingai atsakius į daugiau nei 10 klausimų turėsite galimybę registruotis ir laimėti simbolines dovanas. Penkiems, burtų keliu išrinktiems, laimėtojams atiteks lrytas.lt termosiniai puodeliai. Spręsti testą galima iki sausio 17 dienos.

Įprasminkime ir kartu prisiminkime vieną svarbiausių mūsų tautai įvykių. Jo niekas neištrins iš istorijos puslapių ir iš mūsų širdžių, plakančių laisve.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.