A. Bilotaitės komandą papildė viceministrai

Prie vidaus reikalų ministrės Agnės Bilotaitės komandos prisideda Arnoldas Abramavičius. Jis eis vidaus reikalų viceministro pareigas.

Arnoldas Abramavičius.<br>VRM nuotr.
Arnoldas Abramavičius.<br>VRM nuotr.
Sigita Ščajevienė.<br>VRM nuotr.
Sigita Ščajevienė.<br>VRM nuotr.
Vitalij Dmitrijev.<br>VRM nuotr.
Vitalij Dmitrijev.<br>VRM nuotr.
Arnoldas Abramavičius.<br>VRM nuotr.
Arnoldas Abramavičius.<br>VRM nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Jan 7, 2021, 12:16 PM, atnaujinta Jan 8, 2021, 8:47 PM

A. Abramavičius bus atsakingas už migraciją, savivaldą ir regionų politiką, nes turi daug patirties savivaldos srityje: 1997–2000 metais ir 2007–2013 metais buvo Zarasų rajono savivaldybės meras, 1995–1997 metais ir 2016–2020 metais dirbo mero pavaduotoju, o nuo 2004 metų – Europos Sąjungos regionų komitete.

„Regioninė politika – tai man asmeniškai labai svarbi sritis, su kuria turiu tiesioginį ryšį jau daug metų. Mano tikslas – stiprūs ir savarankiški Lietuvos regionai. Jie turėtų tapti parneriais, su kuriais centrinė valdžia nuolat palaikytų lygiavertį dialogą“, – teigia vidaus reikalų viceministras A. Abramavičius.

Vidaus reikalų ministrė A. Bilotaitė baigė formuoti savo komandą. Be viceministro A. Abramavičiaus, ministrės komandoje dirbs: viceministras Vitalij Dmitrijev, atsakingas už viešąjį saugumą; viceministrė Sigita Ščajevienė, atsakinga už viešąjį administravimą ir valstybės tarnybą; vidaus reikalų ministerijos kanclerė Jovita Petkuvienė; ministrės patarėja Lina Laurinaitytė-Grigienė, atsakinga už komunikaciją; ministrės patarėja Agneta Ladek, atsakinga už bendruosius reikalus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.