Prie Interneto žiniasklaidos asociacijos jungiasi tv3.lt

Prie Interneto žiniasklaidos asociacijos (IŽA), iki šiol vienijusios 6 Lietuvos naujienų portalus, prisijungė TV3 Grupė, valdanti daugiau nei 40 portalų, tarp kurių ir vieną lyderiaujančių – naujienų portalą tv3.lt.

Prie Interneto žiniasklaidos asociacijos (IŽA), iki šiol vienijusios 6 Lietuvos naujienų portalus, prisijungė TV3 Grupė.<br>V.Skaraičio nuotr.
Prie Interneto žiniasklaidos asociacijos (IŽA), iki šiol vienijusios 6 Lietuvos naujienų portalus, prisijungė TV3 Grupė.<br>V.Skaraičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-04-08 10:35, atnaujinta 2021-04-08 10:36

„TV3 šiandien jau ne tik televizija – kryptingai investavome ir augome interneto rinkoje. Tikime, kad dialogas tarp skirtingų rinkos žaidėjų yra labai svarbus siekiant tvaraus rinkos modelio – bendradarbiaudami galime užtikrinti efektyvią žiniasklaidos priemonių savireguliaciją“, – sakė TV3 generalinė direktorė Laura Blaževičiūtė.

Interneto žiniasklaidos asociacijos vadovas Arnas Marcinkus pažymi, kad asociacija yra atvira visiems naujienų portalams ir džiaugiasi, kad per pastaruosius metus IŽA narių skaičius didėja.

„Vieno iš didžiausių naujienų ir pramogų portalo „tv3.lt“ prisijungimas prie IŽA narių tikrai padės interneto žiniasklaidos rinkai vienytis ir atstovauti sektoriui. Tikiu, kad bendradarbiavimas padeda pasiekti daugiau, nei veikimas kiekvienam atskirai“, – sako A. Marcinkus.

Plėsdama asociacijos narių ratą, asociacija siekia vienyti interneto žiniasklaidos atstovus, daug dėmesio skirti regionų žiniasklaidos ir jų bendradarbiavimui su nacionaliniais portalais. IŽA nuo šiol vienija 7 interneto naujienų portalus: Delfi, 15min.lt, Lrytas.lt, VE.lt, madeinvilnius.lt, kasvykstaKaune.lt ir naujai prisijungusį tv3.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.