A. Maldeikienė sureagavo į M. Puidoko skandalą ir savo sūnaus veiksmus: „Apie viską žinojau nuo pirmos dienos“

Europarlamentarė Aušra Maldeikienė teigia, kad apie Seimo nario Mindaugo Puidoko veiksmus žino jau seniai. Ji sako besididžiuojanti savo sūnumi, jog šis, A.Maldeikienės žodžiais, „atsilaiko prieš dvasiškai mirusių korumpuotų vagių, gašlių maršo vyrukų ir senstelėjusių ponečkų šutvę“.

 Aušra Maldeikienė, Mindaugas Puidokas ir Matas Maldeikis.<br> Lrytas.lt koliažas
 Aušra Maldeikienė, Mindaugas Puidokas ir Matas Maldeikis.<br> Lrytas.lt koliažas
Aušra Maldeikienė<br>T.Bauro nuotr.
Aušra Maldeikienė<br>T.Bauro nuotr.
Matas Maldeikis<br>T.Bauro nuotr.
Matas Maldeikis<br>T.Bauro nuotr.
M.Maldeikis tvirtino M.Puidoką pažįstantis gana seniai ir neblogai.<br>lrytas.lt koliažas.
M.Maldeikis tvirtino M.Puidoką pažįstantis gana seniai ir neblogai.<br>lrytas.lt koliažas.
Mindaugas Puidokas<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Mindaugas Puidokas<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Mindaugas Puidokas<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Mindaugas Puidokas<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Aušra Maldeikienė
Aušra Maldeikienė
Daugiau nuotraukų (7)

Lrytas.lt

Jun 11, 2021, 1:51 PM, atnaujinta Jun 11, 2021, 2:08 PM

Savo pamąstymus ji penktadienį aprašė socialiniame tinkle.

„Labai didžiuojuosi tuo, ką padarė mano sūnus. Ir didžiuojuosi tikrai ne dėl to, kad pranešė STT. Tai padarytų bet kuris normalus žmogus, o jau mano sūnūs ar aš per 15 minučių (beje, taip ir buvo — anas veikėjas tik uždarė sūnaus kabineto duris, ir sūnus surinko STT vadovo telefoną).

Beje, nekliedėk puidokiniai korumpuotieji, kad tai kažkaip susiję su Pavilionio ar kažkokių vulgarių diedų maršu. STT informaciją turi nuo pirmos dienos, o tai buvo gerokai anksčiau. Gerokai“, – rašė A.Maldeikienė.

Ji teigė, jog didžiuojasi M.Maldeikiu, kuris „ramiai atsilaiko prieš visą visai šitai dvasiškai mirusių korumpuotų vagių, gašlių maršo vyrukų ir senstelėjusių ponečkų šutvę.

„Apie visą šį reikalą žinau nuo pirmos dienos. Sūnus mane informavo iškart po vizito į STT, kuris įvyko per pusvalandį nuo ano šlykštaus bandymo pirkti.

Sūnus sakė, kad jam paliko didelį įspūdį STT tyrėjų profesionalumas, tad tikiuosi pradėsime naują kovos su politine korupcija etapą. Bet žinoki, — jūs visi puidokiniai vagys ir kita orlauskinė šušera esate mirštanti Lietuvos diena.

Visi tie tradicinių šeimų gynėjai man (tikiuosi ir visiems mano draugams) atgrasūs ir savo dvejetukininkų knygos nemačiusių mentalitetu, savo aistra pinigams, vogimui, melui, korupcijai, be kurios jie savo gyvenimo nemato.

Tie tradicinių šeimų gynėjai (įskaitant juos remiančius kardinolus, vyskupus, kunigus ir zakrastijonus) yra primityvūs ir gašlūs — visa ta jų tradicija tėra labai mažo protelio žmogaus mėgavimasis bent svajonėse apie seksą.

Kas yra pagarba, meilė ir atsidavimas, kurie ir kuria šeimas (tikras, normalias, o ne tradicines) jiems net galvoj netelpa. Užuojauta. Kai užaugi tarp alkoholikų, nematei knygų ir mokykloje net prieveiksmio be klaidos parašyti neišmokai, tai taip ir gaunasi“, – kalbėjo europarlamentarė.

Jos teigimu, M.Puidokas pademonstravo tikrąjį tradicinių šeimų gynėjo veidą.

„Kaip ir visi macho, kurie ramiai balsuos ir už tai, kad vaikus būtų galima mušti, ir saugos tradicijas padaužyti savo žmoną, jis vakar dar kartą pademonstravo korumpuoto bailio veidą (labai tikiuosi, kad Puidokas, dabar mane paduos į teismą už šmeižtą.

Kartoju, Puidokai, esi korumpuotas vagis ir melagis, beje, jau teismo už melus baustas. Aūūū, laukiu kvietimo į teismą, bus įdomu žiūrėti, kaip vartysiesi meluose“, – rašė A.Maldekienė.

Portalas lrytas.lt primena, jog Mindaugas Puidokas ketvirtadienį Seimo posėdžio metu pareiškė, kad patyrė Specialiųjų tyrimų tarnybos (STT) agentų smurtą. Kaip pasakojo parlamentaras, STT įsibrovė į jo kabinetą, smaugė, dusino, konfiskavo jo daiktus.

Sulaikytas ir M.Puidoko padėjėjas Kęstutis Motiečius, kuriam pareikšti kaltinimai dėl įtarimų papirkimu bei prekyba poveikiu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.