Tarp SAM pirkimų – vadovybės fotosesija už 5,2 tūkst. eurų

Sveikatos apsaugos ministerija (SAM) birželį už 5,2 tūkst. eurų pirko fotografo paslaugas vadovybės fotosesijai, antradienį skelbia naujienų portalas delfi.lt.

Sveikatos apsaugos ministerija.Iškaba<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Sveikatos apsaugos ministerija.Iškaba<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Sveikatos apsaugos ministerija.Iškaba<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Sveikatos apsaugos ministerija.Iškaba<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Oct 5, 2021, 5:35 PM, atnaujinta Oct 5, 2021, 5:36 PM

Jo teigimu, lėšos skirtos iš SAM komunikacijai skirtų lėšų fondo, pirkimas atliktas neskelbiamos apklausos būdu, o sutartis, kurią pasirašė ministerijos kanclerė Jurgita Grebenkovienė, sudaryta su fotografu Vilmantu Martinėliu.

Sutartimi perkama 102-jų vienetų „aukštos rezoliucijos retušuotų nuotraukų gamyba“, sutarties techninėje specifikacijoje nurodoma, kad paslaugos yra skirtos „Sveikatos apsaugos ministerijos vadovybės nuotraukų atnaujinimui“.

Anot delfi.lt, į kainą įskaičiuotos ir visažisto paslaugos „preliminariai 30 asmenų“ bei apšvietimas.

Portalas teigia, kad SAM neatsakė, kur naudojamos nuotraukos. Į portalo klausimus neatsakė ir fotografas, kurio atliekama fotosesija, kaip skelbiama viešai, kainuoja 250 eurų.

SAM interneto svetainėje nurodoma, kad ministerijos vadovybę sudaro 12 asmenų: ministras Arūnas Dulkys, viceministrai – Aušra Bilotienė Motiejūnienė, Danguolė Jankauskienė, Živilė Simonaitytė ir Aurimas Pečkauskas, kanclerė J. Grebenkovienė, ministro patarėjai – Eglė Butkevičienė, Simona Bieliūnė, Justina Aleksaitė, Tomas Gailius, Vaida Barizienė ir buvusi A. Dulkio atstovė spaudai Aistė Šuksta.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.