R. Morkūnaitė-Mikulėnienė atsakė G. Nausėdai: vertinant A. Dulkio darbą siūlytume neperlenkti lazdos

Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) frakcijos seniūnė Radvilė Morkūnaitė-Mikulėnienė prezidentui Gitanui Nausėdai siūlo vertinant sveikatos apsaugos ministro Arūno Dulkio darbą „neperlenkti lazdos“. Politikės teigimu, būtent Vyriausybės sprendimai, o ne politiniai komentarai padidins gyventojų skiepijimosi tempus.

Arūnas Dulkys.<br>T.Bauro nuotr.
Arūnas Dulkys.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 8, 2021, 3:50 PM

„Siūlytume ponui G. Nausėdai, vertinant sveikatos apsaugos ministro A. Dulkio darbą, neperlenkti lazdos. Vyriausybė šią savaitę pasiūlė Seimui pataisas, kad tam tikrų sričių darbuotojai, nepasiskiepiję nuo koronaviruso, už testus turėtų mokėti savo lėšomis. Taip pat kitą savaitę Seimas svarstys Vyriausybės siūlymą įvesti 100 eurų išmokas besiskiepijantiems senjorams“, – Eltai teigė R. Morkūnaitė-Mikulėnienė.

„Tikime, kad būtent šie sprendimai, o ne politiniai komentarai didins gyventojų skiepijimosi tempus“, – taip pat akcentavo politikė.

„Persilaužimo kelias paprastas – toliau visiems skiepytis. (...) Jaučiu premjerės pasitikėjimą ir esu susikoncentravęs į tiesioginį darbą. Savo darbo vertinimą palieku kitiems“, – penktadienį žiniasklaidai išplatintame komentare teigė A. Dulkys.

ELTA primena, kad prezidentas Gitanas Nausėda penktadienį pareiškė, kad kritikos dėl pandemijos sukeltos krizės valdymo sulaukiantis sveikatos apsaugos ministras Arūnas Dulkys turi tik du kelius. Vienas iš jų, G. Nausėdos teigimu, yra trauktis iš posto, nes būtent ministras, pažymi jis, yra atsakingas už prastą epidemiologinę situaciją šalyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.