Valstietis G. Surplys pranešė užsikrėtęs koronavirusu

Dar vienas pilnai paskiepytas Seimo narys pranešė, kad yra užsikrėtęs koronavirusu. Tai – valstiečių ir žaliųjų frakcijos narys Giedrius Surplys.

Giedrius Surplys<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Giedrius Surplys<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Giedrius Surplys<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Giedrius Surplys<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Giedrius Surplys<br>T.Bauro nuotr.
Giedrius Surplys<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Oct 14, 2021, 4:40 PM, atnaujinta Oct 14, 2021, 5:14 PM

„Turiu ir aš COVID. Esu skiepytas, jaučiuosi gerai, bet, atleiskite, negaliu išlįsti iš namų nei šią, nei kitą savaitę“, – savo feisbuke rašė parlamentaras.

Praėjusį antradienį dar vienas Seimo narys, socialdemokratas Gintautas Paluckas pranešė, kad yra užsikrėtęs koronavirusu. Apie teigiamą testo rezultatą jis sakė sužinojęs antradienį ryte.

G. Surplys valstiečių partijai priklauso nuo 2015 m. Jis Sauliaus Skvernelio Vyriausybėje kiek daugiau nei metus ėjo žemės ūkio ministro pareigas. Tačiau šių pareigų jis neteko pagal tuomet pasirašytą naują koalicijos sutartį, kai žemės ūkio ministru tapo Lietuvos socialdemokratų darbo partijai priklausantis Andrius Palionis.

Visgi net tuomet G. Surplys liko Vyriausybėje – tik jau kaip S. Skvernelio patarėjas. 41-erių politikas, kaip kalbų rašytojas, yra dirbęs ir prezidentei Daliai Grybauskaitei. 2020 m. rudenį G. Surplys vienmandatėje apygardoje išrinktas į Seimo narius, o 2021 m. pradžioje partijos kolegos jį paskelbė neformalios valstiečių Vyriausybės šešėliniu užsienio reikalų ministru.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.