Lietuvos jaunimo organizacijų tarybai toliau vadovaus L. K. Vaičiakas

Lietuvos jaunimo organizacijų tarybos (LiJOT) prezidentu šeštadienį antrajai kadencijai išrinktas Lukas Kornelijus Vaičiakas.

Lukas Kornelijus Vaičiakas.<br>LIJOT nuotr.
Lukas Kornelijus Vaičiakas.<br>LIJOT nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 23, 2021, 8:03 PM

Klaipėdoje vykstančioje organizacijos asamblėjoje 27 delegatai balsavo už L. K. Vaičiaką, o 11 – už Urtę Petrulytę. Trys biuleteniai buvo sugadinti, pranešė LiJOT.

L. K. Vaičiakas naujosios kadencijos metu planuoja skirti dėmesį jaunimo ir su jaunimu dirbančių organizacijų atsigavimui po COVID-19 pandemijos. Taip pat bus siekiama sukurti glaudesnę LiJOT bendruomenę, gerinant emocinę jaunimo būklę. Kartu užsibrėžta įtraukti jaunimo ministro be portfelio pareigybę į Lietuvos Vyriausybės sudėtį.

Asamblėjoje dalyvavusi Seimo pirmininkė Viktorija Čmilytė-Nielsen tikisi iš organizacijos vadovo tęstinumo: aktyvaus bendradarbiavimo su politikais, argumentuoto savo pozicijų pristatymo.

„Tikiuosi, kad ateinančiais metais bendradarbiavimas bus toks pat intensyvus ir rezultatyvus“, – pranešime cituojama V. Čmilytė-Nielsen.

Lietuvos jaunimo organizacijų taryba – didžiausia nevyriausybinė jaunimo organizacija Lietuvoje, vienijanti nacionalines jaunimo organizacijas ir regionines jaunimo organizacijų sąjungas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.