Tokių Kalėdų lrytas.lt nebuvo: prasidėjo šimtų prizų ir nemokamų linksmybių fiesta vaikams ir suaugusiems Lietuvos eglutės rinkimuose – dėmesys regionams

Kalėdinis laikotarpis pandemijos metu įgauna kitą prasmę. Ėmėme dar labiau branginti drauge praleistas akimirkas. Tam, kad Kalėdų laukimas būtų smagesnis, sotesnis ir jaukesnis – į pagalbą atkeliauja ir naujienų portalas lrytas.lt. Redakcijos darbuotojai patikina – tokių Kalėdų čia dar nebuvo!

Gintarė Kaminskienė<br>T.Bauro nuotr.
Gintarė Kaminskienė<br>T.Bauro nuotr.
Tautvydas Mikalajūnas.<br>T.Bauro nuotr.
Tautvydas Mikalajūnas.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Dec 1, 2021, 9:00 PM, atnaujinta Dec 9, 2021, 11:46 AM

„Kalėdinis laikotarpis visuomet būna kupinas įvairių pozityvių naujienų, kuriomis rūpinasi mūsų redakcijos žurnalistai. Džiaugiamės, kad šiemet savo portalo lankytojams galime pasiūlyti dar įvairesnį šventinių temų spektrą, o jas lydi ir aibė prizų“, – sako lrytas.lt vyriausiasis redaktorius Tautvydas Mikalajūnas.

Iš tiesų, tiek prizų naujienų portalas lrytas.lt dar niekuomet vienu metu nesiūlė. Šiuo metu čia galite rasti daugiau nei 20 skirtingų komercinių ir socialinių turinio projektų. Beveik pusė jų gruodį bus skirti šventėms.

Dar lapkričio pradžioje prasidėjęs pagrindinis kalėdinis projektas „Kalėdas kuriame drauge“, kurio globėja šiemet tapo „Maxima“, kviečia spręsti kalėdines viktorinas, dalyvauti gražiausios namų Kalėdų eglutės rinkimuose ir laimėti prizus bei balsuoti už gražiausią Lietuvos žaliaskarę!

„Gražiausios Lietuvos žaliaskarės rinkimai – lrytas.lt tradicija, kurią puoselėjame ne vienerius metus. Tikra tiesa, kad kiekviena savivaldybė stengiasi sukurti kuo kalėdiškesnę ir jaukesnę atmosferą. Konkursu siekiame prisidėti regionų matomumo didinimo. Visiems smalsu ir smagu pasidairyti po kitas savivaldybes. Turime net kolegų, kurie, įkvėpti konkurso, ima ir apvažiuoja didžiąją dalį papuoštų žaliaskarių.

Praktika rodo, kad regionų eglutės neretai nurungia didmiesčius. Pavyzdžiui, praėjusiais metais gražiausia žaliaskare, portalo lankytojų sprendimu, buvo karūnuota Telšių savivaldybės eglutė. Nekantraujame sužinoti, kas pelnys šiųmetį titulą“, – sako „Lietuvos ryto“ grupės rinkodaros vadovė Gintarė Kaminskienė.

Koks Kalėdų laukimas be Advento kalendoriaus. Šiemet lrytas.lt jį siūlo kaip niekuomet praktišką! Atvertus langelį kasdien galima registruotis ir laimėti praktiškus „Moki veži“ prizus.

Stiliaus ir mados mėgėjams lrytas.lt ir „Membershop“ paruošė žaidimą „Rask Kalėdų dovaną“ be pralaimėjimų. Telieka užeiti, pasirinkti ir pasiimti prizą!

Kokios Kalėdos be gardžių patiekalų? Virtuvės fanams lrytas.lt ir „Viči“ paskelbė receptų konkursą „Skanios Kalėdos“. Siųskite savo receptus, dalyvaukite, balsuokite ir laimėkite!

Kone įspūdingiausios Kalėdos naujienų portale lrytas.lt laukia mažųjų. „Vaikų Kalėdos“ su „Žaislų planeta“ atvėrė tikrą žaidimų ir linksmybių fiestą! Vaikai kviečiami dalyvauti konkurse, skaityti specialiai jiems nupieštus „Lietuvos ryto“ dailininko Donato Biliaus komiksus apie Kalėdų senelio keliones, o tėveliai specialiame polapyje galės pasirūpinti nemokamu Kalėdų senelio laišku atžaloms bei gerų darbų sąrašu.

Netrukus portale prasidės ir romantiškiausių Kalėdų istorijų konkursas su lrytas.lt draugais „Romantika.lt“.

Gerumo, šilumos ir džiaugsmo niekuomet nebus per daug, todėl kviečiame švęsti Kalėdas su lrytas.lt!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.