Labirintų parkas Anykščiuose įžiebs vienintelį Lietuvoje kalėdinių eglučių labirintą

Iki šiol tik vasaros sezono metu lankytojus džiuginęs Labirintų parkas Anykščiuose nenustoja stebinti permainomis ir naujais pasiūlymais.

Kalėdinės eglutės. <br>G.Bitvinsko nuotr.
Kalėdinės eglutės. <br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 3, 2021, 11:53 AM, atnaujinta Feb 9, 2022, 8:09 AM

Įprastai spalio 31 d. duris iki pavasario užveriantis parkas šiais metais bus dar viena puiki vieta, kur šventiniu laikotarpiu tiek patys anykštėnai tiek miesto svečiai galės mėgautis įvairiausiomis pramogomis ir jaukia kalėdinė nuotaika.

Specialiai šiam laikotarpiui yra statomas vienintelis Lietuvoje kalėdinių eglučių labirintas, kurį nušvies dešimtys tūkstančių kalėdinių lempučių. Taip pat bus atidaryta lauko čiuožykla, įrengtos naujos karuselės, čia įsikurs ir pats Kalėdų senelis.

Išskirtine parko puošmena taps ne tik daugybė dekoracijų, bet ir nepaprasto grožio perliniai danieliai, kuriuos paglostyti gales kiekvienas parko lankytojas.

Anot parko atstovų, Kalėdinio miestelio papuošimui bus sunaudota apie 5 km šviečiančių girliandų, o į šį skaičių dar nėra įskaičiuotos kitos šviečiančios dekoracijos!

Didžioji parko dekoracijų dalis yra rankų darbo – kurta viso parko kolektyvo, savo kurtomis dekoracijomis prisidėjo ir viena Anykščių miesto „Naujų vėjų“ bendruomenė, į pagalbą pasitelktos ir anykštėnės vadovaujamo „Jolės“ gėlių salono dekoratorės, kurių dėka Kalėdų senelis bus įsikūręs lyg nuostabioje kalėdinėje miško pasakoje.

Labirintų parko Kalėdinis miestelis lankytojams duris atvers gruodžio 17 d. ir juos džiugins iki pat sausio 9 d.

Daugiau informacijos apie Labirintų parko Kalėdinį miestelį rasite paspaudę čia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.