Kalėdų eglė sužibo Joniškyje: nušvito ir visas miestas

Šiaurės Lietuvos širdyje, Joniškyje, gruodžio 3-ąją įžiebta natūrali ir miesto istoriją menanti Kalėdinė eglė.

Joniškyje įžiebta natūrali ir miesto istoriją menanti Kalėdinė eglė.<br>Brigitos Povilionienės nuotr.
Joniškyje įžiebta natūrali ir miesto istoriją menanti Kalėdinė eglė.<br>Brigitos Povilionienės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Joniškio rajono savivaldybė

2021-12-06 11:19

Joniškyje tradiciškai jau kelerius metus puošiama gyva eglutė, auganti prie Joniškio kultūros centro esančios estrados. Šiemet eglė papuošta spalvotomis lempučių girliandomis, aukso spalvos burbulais ir šviečiančiomis dekoracijomis po eglute.

Šviečiančiomis burbulų girliandomis šeštadienį nušvito ir miesto viešosios erdvės, o gyventojai ypač žavėjosi Joniškio ugdymo įstaigų mokinių ir mokytojų kurtais baltais angelais.

„Tegul mūsų eglutės šviesa, šiluma, jaukumas ir gėris apgaubia kiekvieną joniškietį, kad ir kur jis bebūtų.. Pasidžiaukime nuveiktais darbais, pergalėmis, pasiekimais ir nenusivilkime dėl pralaimėjimų ar nesėkmių. Noriu palinkėti visiems sveikatos, stiprybės, svajonių ir vilties, kad galėtume kurti naujus planus ir svajones. Tegul visą šį šventinį laikotarpį mus lydi gerumas“, – eglutės įžiebimo šventės metu kalbėjo Joniškio rajono savivaldybės meras Vitalijus Gailius

Eglutės įžiebimo šventę vainikavo įspūdingas ugnies spektaklis.

Šių metų didžiąsias šventes Joniškis pasitinka su šūkiu „Ne per vėlu būti geram!“. Šventiniu laikotarpiu joniškiečiai skatinami prisidėti prie projekto „Vaikų svajonės“ ir padrąsinti vaikus tikėti savo svajonėmis bei jų siekti.

Taip pat gyventojai kviečiami prisiminti ir praskaidrinti pažįstamų vienišų kaimynų, senjorų, kolegų, giminaičių vienatvę dėmesiu, pagalba, aplankymu ar pyrago gabalėliu.

Joniškyje gruodžio mėnesį numatoma daug įdomių edukacijų, renginių, parodų joniškiečiams ir miesto svečiams. O mažuosius gyventojus džiugins Kalėdinis traukinukas, gyva kalėdinė foto siena su „Žiburio“ teatro animatoriais ir animaciniai filmukai.

Dalinkimės gerumu ir būkime geri vieni kitiems!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl darbo imigrantai svarbūs Lietuvos ekonomikai?