P. Gražulis įvykdė teismo sprendimą – priteisti pinigai nukeliavo į NVO „Mamos už LGBTQ+ vaikus“

Seimo narys Petras Gražulis įvykdė teismo sprendimą ir po pralaimėtos bylos pervedė 3815 eurų patirtų bylinėjimosi išlaidų ir 3000 eurų neturtinės žalos, savo feisbuko paskyroje rašė žurnalistas Andrius Tapinas. Anot jo, P. Gražulio pinigai finansiškai parems LGBTQ vaikus ir jų tėvus, susiduriančius su netolerancija.

Petras Gražulis<br>T.Bauro nuotr.
Petras Gražulis<br>T.Bauro nuotr.
P.Gražulis ir mįslingas vyras.<br>Stopkadrai
P.Gražulis ir mįslingas vyras.<br>Stopkadrai
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Dec 16, 2021, 6:08 PM, atnaujinta May 2, 2022, 1:46 PM

„Šitie 3000 Petro Gražulio eurų iš karto nukeliavo į NVO „Mamos už LGBTQ+ vaikus“. Tai Rasos Račienės ir dviejų bendraminčių įkurta organizacija, kurios tikslas emociškai padėti tėvams, auginantiems LGBTQ vaikus, ir patiems vaikams, kurie susiduria su netolerancija“, – teigė A. Tapinas.

„Organizacija dar labai nauja, tačiau planuoja nemažai veiklų, todėl smagu, kad Seimo narys tapo kol kas didžiausiu jų finansiniu donoru“, – teigė A. Tapinas.

Be to, žurnalistas pridūrė, kad iš pirmo karto spaudos konferencijoje P. Gražulis nepaskelbė paneigimo ir nevykdė šios teismo sprendimo dalies, todėl A. Tapinas jį informavo, kad tai reikėtų atlikti kuo greičiau.

ELTA primena, kad praėjusių metų gruodžio mėnesį nuotolinio Kultūros komiteto posėdžio metu pas P. Gražulį namuose pasirodė pusnuogis vyriškis. P. Gražulis teigė, kad tai buvo A. Tapinas.

Žurnalistui ir laidų vedėjui A. Tapinui kreipusis į teismą dėl pažemintos jo garbės ir orumo, jis bylą pralaimėjo. Žurnalistas bylą apskundė. Lietuvos apeliacinis teismas pripažino žurnalisto skundą pagrįstu ir priskyrė 6815 eurų baudą, skirtą neturtinės žalos ir teismo išlaidų atlyginimui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.