S. Skvernelis prakalbo apie viltis dėl valstiečius palikusio V. Sinkevičiaus: „Kalbamės apie politinę ateitį“

Ekspremjeras Saulius Skvernelis sako besitikintis, kad iš valstiečių pasitraukęs eurokomisaras Virginijus Sinkevičius po kadencijos Europos Komisijoje įsilies į jo kuriamą politinę jėgą.

Saulius Skvernelis, Virginijus Sinkevičius.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Saulius Skvernelis, Virginijus Sinkevičius.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 17, 2021, 8:49 AM, atnaujinta Dec 17, 2021, 8:51 AM

„Tikiuosi, kad V. Sinkevičius, kada jis baigs kadenciją, tikrai įsilies pilnu pajėgumu į mūsų politinę jėgą“, – penktadienį Žinių radijui sakė Seimo Demokratų frakcijos „Vardan Lietuvos“ vadovas.

„Šiuo metu jis yra susikoncentravęs į darbą Komisijoje, tai yra pagrindinė atsakomybė. Bet aš neslėpsiu – mes su Virginijumi tikrai palaikome kontaktus ir kalbamės apie politinę ateitį ir dabartį“, – pridūrė jis.

Apie tai, kad palieka Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungą, V. Sinkevičius pranešė sekmadienį, tačiau sakė prisijungti prie S. Skvernelio kuriamos partijos kol kas neplanuojantis.

Valstiečių lyderis Ramūnas Karbauskis tuo metu sakė, kad jo nenustebino V. Sinkevičiaus pasitraukimas, kadangi jis buvo vienas iš kelių žmonių, kurie partijos viduje „bandė destabilizuoti situaciją ir vertybes“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.