Širvintų rajono savivaldybės taryboje esantys valstiečiai žada pereiti į S. Skvernelio politinę jėgą

Iš Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) nusprendė trauktis Širvintų rajono skyriaus pirmininkė, tarybos narė Inga Matukaitė, skelbia DELFI. Naujienų portalo teigimu, analogišką sprendimą svarsto priimti ir su LVŽS išrinkta nepartinė I. Matukaitės bendražygė Alytė Skeberienė. Abi narės ketina jungtis į naujai kuriamą Sauliaus Skvernelio politinę jėgą.

Demokratų frakcija „Vardan Lietuvos“<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Demokratų frakcija „Vardan Lietuvos“<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 18, 2022, 4:00 PM

I. Matukaitė Delfi teigė, kad sprendimas pasitraukti iš LVŽS buvo priimtas supratus, kad jai su šia politine jėga ne pakeliui.

„Išmėginau visus metodus, kaip daroma šeimoje, bet supratau, kad tikriausiai bendrų sąlyčio taškų mažai bus“, – priimtą sprendimą trauktis komentavo I. Matukaitė.

Su valstiečių sąrašu į tarybą išrinkta A. Skeberienė Delfi penktadienį teigė sprendimų dėl savo politinės ateities nepriėmusi ir tebesanti tarybos narė nuo LVŽS. Politikė sakė, kad pasiūlymai yra ir jie svarstomi.

Gruodžio pabaigoje Seimo Demokratų frakcija „Vardan Lietuvos“ pranešė, kad tokio pavadinimo frakcijos buvo įkurtos Anykščių, Lazdijų, Pasvalio ir Rokiškio rajonų savivaldybių tarybose. Gruodžio viduryje Demokratų frakcija „Vardan Lietuvos“ įsteigta Vilniaus miesto savivaldybės taryboje, šią savaitę – Neringoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.